Haberler

MGT-20 Mobil Oyun Kamyonu etkinliği ertelendi ama başka bir etkinlik sizi bekliyor

MGT-20 için bekleyiş biraz daha sürecek gibi ama Wargaming 2 Kasım tarihinde İstanbul / Bostancı’da oyuncularıyla buluşacak

Daha önce Avrupa’nın birçok önemli kent merkezinde gerçekleşen ve 1-2 Kasım tarihlerinde İstanbul’a gelmesi planlanan MGT-20 Mobil Oyun Kamyonu Etkinliği, bazı teknik aksaklıklardan ötürü ileri bir tarihe ertelendi.
1414412733_144510362126d017f6512o.jpg
 
Türkiye Topluluk Yöneticisi Dilara (Ishtara) konuyla ilgili olarak: “Elimizde olmayan teknik problemlerden ötürü bu etkinliğin ertelenmek zorunda kalması bizi gerçekten üzdü. Ancak Türkiye Topluluk Takımı ve birkaç sürpriz arkadaş olarak İstanbul sözümüzde duruyor ve geliyoruz. Bu etkinliğe katılmayı planlamış olan herkesi, 2 Kasım’ da Bostancı’ya; Big Yellow Taxi – Benzin’deki topluluk buluşma etkinliğimize bekliyoruz” dedi. 
 
Bostancı’da yer alan Big Yellow Taxi – Benzin’de düzenlenecek olan topluluk buluşmasında oyuncuları çeşitli sürprizler bekliyor olacak. Etkinliğe katılım tamamen ücretsiz olup, katılım sınırlaması bulunmamaktadır. Düzenlenecek yarışmalarla birlikte birçok hediye kod ve Wargaming ürünlerinin dağıtılacağı bu etkinlikte oyuncular iPad’ler üzerinden World of Tanks Blitz’i deneyimlerken Cafe’deki çeşitli yiyecek ikramlarını da tatma fırsatına sahip olacaklar.  
 
Etkinlik Tarihi: 2 Kasım 2014, saat 13:00 – 18:00 arası.
 
Etkinlik Adresi:
 
Big Yellow Taxi – Benzin: Bostancı Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi No:20/B Bostancı 34744 İstanbul
 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir