Haberler

Kör kamera karşılaştırmasındaki cihazlar belli oldu

Kamera karşılaştırmasındaki cihazlar belli oldu. Peki hangisi kazandı?

 Geçtiğimiz günlerde sizlere Phone Arena sitesinin düzenlediği bir kör kamera karşılaştırması yayınlamıştık. Bu karşılaştırmada adı bilinmeyen iki cihaz bulunuyordu ve cihazlar camera 1, camera 2 diye adlandırılmıştı. Okuyucuların seçimi ile yapılan anket sonucunda en iyi görüntüyü alan kamera seçildi ve fotoğrafları çeken cihazların isimleri açıklandı.

Fotoğrafları çeken camera 1’in Apple iPad Air 2, camera 2’nin ise Samsung Galaxy Note 4 (Snapdragon 805 modeli) olduğu açıklandı. Bu karşılaştırmaya oy verenlerin yüzde 76’sı camera 2 yani Galaxy Note 4’e oy verirken, yüzde 26’sı ise camera 1 yani iPad Air 2’ye oy verdi.

1417615145_blind-header.jpg

 Bizim yayınladığımız bu haberde ise okuyucularımızın çoğunluğu, camera 2’nin çektiği fotoğrafların daha iyi olduğunu yorum kısmından belirtmişti. Taraflı yorum yapılmaması için cihazların isimleri belirtilmiyor ve onun için bu karşılaştırmaya kör kamera karşılaştırması deniyor. Çünkü fanboyların fotoğrafları incelemeden kendi cihazlarının birinci olduğunu söyleme ihtimali yüksek.

 

Kamera : iPad Air 2 – Kamera 2: Galaxy Note 4

Bu karşılaştırmada, yakın çekimler ve yüksek çözünürlüklü görüntüler ile birlikte, iki cihazın kamerası ile çekilmiş beş sahne bulacaksınız.

Sonraki sayfalarımızda bu karşılaştırmayı hangi cihazlarla çekildiğini bilerek tekrar inceleyebilirsiniz.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir