Haberler

İstanbul’da Çarşamba Günü Taksiler Bedava!

BiTaksi’de 17 Aralık Çarşamba günü 30 TL’ye kadar kredi kartlı yolculuklar bedava

Taksicilerle yolcuları buluşturarak hızlı, kolay ve güvenli seyahat ortamı sunan BiTaksi, İstanbul’da görülmemiş bir kampanyaya imza atıyor. BiTaksi kullanıcıları 17 Aralık Çarşamba günü 30 TL’ye kadar olan yolculukları ücretsiz yapacak.

Uygulamanın iPhone ve Android telefonlara ücretsiz indirilebileceğinin altını çizen BiTaksi kurucusu ve CEO’su Nazım Salur, pratik taksi yolculuğu deneyimini İstanbul’da yaşayan tüm kullanıcılarla paylaşmak istediklerini belirtti.

1418464449_nazimsalur.jpg

Salur; “İstanbul’daki BiTaksi kullanıcılarının ortalama günlük yolculuk bedeli 19 TL. Biz 30 TL’ye kadar olan yolculukları ücretsiz veriyor, taksi kullanımını bedavaya getiriyoruz. Uygulamaya kredi kartını tanımlayarak taksi çağıracak yolcular, başka herhangi bir ödeme işlemi yapmaksızın ya da indirim kodu girmeksizin seyahatlerini gerçekleştirebilecekler” dedi.

1418464460_mg4056prv.jpg

Kampanya 17 Aralık Çarşamba günü saat 00:00 – 23:59 arasında geçerli olacak.  Yapılacak İlk kredi kartlı yolculukta 30 TL indirim verilecek, bu miktarın altında kalan yolculuklar ise ücretsiz sayılacak. BiTaksi uygulaması Appstore’dan http://bit.ly/XTRi2T ve Google Play’dan http://bit.ly/XTRCi4 indirilebilir.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir