Haberler

GoSave reklam kaldırma nasıl yapılır?

GoSave nedir? GoSave reklamları nasıl kaldırılır? 

GoSave nedir?

GoSave virüs değildir. GoSave bir tür adware yani reklam yazılımıdır. GoSave bilgisayarınıza yüklemiş olduğunuz bir ücretsiz program veya oyun ile yüklenir. Chrome tarayıcısına yüklenen eklenti sayesinde web sitelerinde karşınıza üzerinde GoSave  ve Ad Option yazan reklamlar olarak çıkar.

GoSave reklamları nasıl kaldırılır? GoSave tespit etme ve kaldırma yöntemi

●Windows 8 ‘de Başlangıç Ekranına doğrudan Denetim Masası yazarak denetim masasını bulabilirsiniz.

●Programlar ve Özellikler’i açmak için Başlat düğmesini Denetim Masası’nı, Programlar’ı ve ardından Programlar ve Özellikler’i tıklatın.

●Yüklü programlarda Go Save, SavePass Smartbar, SavePass, Saving You, HD-V2.1, InfoHD-V2.1, Cinema Plus HD, cinema plus.2, Info ads,SuperFish, Price Chopper, Video-media-player-Air, Cinema-Plus-1.2, Supra Savings, HD-Total-Plus, BlockAndSurf, Safe Saver, SupTab, Plus-HD 1.3, BetterSurf,Savings Bull,  programlarından biri varsa sağ tuşla tıklayın ve ardından kaldırı tıklayın.

●Sizde yüklü reklam yazılımı farklı olabilir. Ne olduğunu bilmediğiniz programları kaldırın.

Bu işlemleri yaptığınızda GoSave reklamları mutlaka silinecektir. Ancak Emsisoft anti-malware, Malwarebytes anti-malware ve ADW Cleaner adlı programları kullanarak cihazınızı iyice taratmanızda fayda var.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir