Haberler

ABD’den alışverişte 2014 trendleri

ABD’den Türkiye’ye getirtilenler arasında oyun parkı da, düğme de var

2006 yılından bu yana hizmet veren, ABD’den alışverişi kolaylaştıran posta yönlendirme servisi Amerikadaniste.com, 2014 yılındaki verilerinden yola çıkarak ilgi çekici sonuçlara ulaştı ve tüm bu sonuçları bir infografik ile paylaştı.

Amerikadaniste.com’un 2014 verilerine göre, ABD’deki internet sitelerinden en çok sipariş verilen ürün kategorileri kadın giyim, ayakkabı, ev dekorasyon, çanta, çocuk giyim, oyuncak, elektronik, motosiklet parçaları, araba parçaları ve hobi malzemeleri olarak sıralandı. Amerikadaniste.com Kurucu Ortağı Seyfi Erol, bu yıl üyelerinin en çok talep gösterdiği ürünün e-kitap okuyucu olduğunu söyledi.

1419861145_hangi-siteler.jpg

ABD’den en çok alışveriş yapan Amerikadaniste.com üyelerinin bulunduğu şehirler ise İstanbul, Ankara, Trabzon, Gaziantep, Antalya ve İzmir olarak sıralandı. Amerikadaniste.com aracılığıyla ABD’den satın alınan ve Türkiye’ye ulaştırılan en büyük ürün oyun parkı, en küçük ürün ise düğme oldu. Amerikadaniste.com, bir kullanıcısının ABD’deki bir internet sitesinden satın aldığı gece elbisesini tam 1 günde Türkiye’deki adresine ulaştırarak, düğüne yetiştirdi.

1419861158_hangi-sehirler.jpg

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir