Haberler

Akıllı telefonlar yokken o vardı! Palm yeniden mi doğuyor?

Eski ‘akıllı’ çok yakında bomba gibi geleceğinin ilk sinyallerini verdi.

İlk akıllı cep telefonu modellerinden birini üreten ve daha sonra HP tarafından satın alınarak üretimini durduran ‘Palm’ küllerinden doğmak için geri sayıma başladı. 

Teknoloji tutkunları Palm’ın akıllı telefonlar daha kullanıcılarla daha buluşmadığı bir dönemde Kişisel Dijital Yardımcı (PDA) olarak adlandırılan cihazları ürettiğini bilir. 1997 yılında ilk akıllı telefon modeli olan ‘PalmPilot’ modelini tüketicilerin beğenisine sunan şirket, yüzbinlerce adet satmayı başarmıştı. Ancak daha sonra teknoloji devlerinin akıllı telefon üretmesi sonucunda şirketin, satışları düşmüştü. 

1420311333_img20150103204931.jpg

Şirket, geçtiğimiz gün internet sitesini güncelleyip, ‘çok yakında’ mesajı yayınlayarak akıllı telefon pazarına yeniden döneceğinin ilk sinyallerini verdi. İddialara göre şirketin gelecek hafta ABD’de düzenlenecek olan teknoloji fuarı olan CES’te yeni ürünlerini tanıtacağı söyleniyor. 1997 yılında ilk akıllı telefon modeli olan ‘PalmPilot’ modelini tüketicilerin beğenisine sunmuş ve oldukça ilgi görmüştü. Bakalım bu söylentiler gerçeğe dönüşecek mi? Hep birlikte bekleyip görelim. 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir