Haberler

Samsung servisi cep telefonlarınızı bir saat içinde hazır edecek

Samsung Electronics, Bakırköy’de açtığı Mobil Cihazlar Servis Merkezi ile, müşterilerini teknisyenlerle yüz yüze buluşturarak, anında çözüm sağlayacak.

Müşteri memnuniyeti önceliği ile satış sonrası hizmetlerde ciddi yatırımlar gerçekleştiren Samsung Electronics Türkiye, “yüz yüze, kaliteli hizmet” vizyonuyla Türkiye’nin en kapsamlı Samsung Mobil Cihazlar Yetkili Servis Merkezi’ni hayata geçirdi. Merkezi benzerlerinden ayıran en önemli fark; müşterilerin randevusuz, teknisyenlerle direkt olarak yüz yüze bir hizmet alacak olması. Üstelik bu sayede, Samsung müşterilerine 1 saat gibi bir zaman zarfında hızlı ve etkin bir çözüm sunacak.

Bakırköy’deki Samsung Mobil Cihazlar Servis Merkezi, Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, Samsung Electronics Türkiye Satış Sonrası Servis Direktörü Gökhan Uğurlu ve KVK Teknik Servis Genel Müdürü Suat Hakan Şentürk’ün katılımlarıyla Bakırköy, İstanbul Caddesi’nde açıldı.

1423142178_samsung-kvk-servis1.jpg

Mobil cihaz müşterilerine benzersiz, yenilikçi çözümler

Samsung; müşteri hizmetlerinde devrim niteliği taşıyan bu yeni atılımıyla mobil cihaz hizmetinde bir ilke imza atarak 15 ayrı masada, müşterileri teknisyenlerle buluşturuyor ve kişiselleştirilmiş bu servisle “premium” (üst kalitede) bir hizmet sunuyor.

Tüm Samsung marka cep telefonları, tabletler, fotoğraf makineleri, video kameralar, monitör ve yazıcıları kapsayan yeni Samsung Mobil Cihazlar Servis Merkezi’nde; alanında uzman teknisyen bir kadro hizmet verecek. Hali hazırda Türkiye’nin en yaygın Mobil Cihazlar Servis Merkezi ağına sahip olan Samsung, çok yakın bir zamanda tüm bu merkezlerini, Bakırköy Yetkili Servis Merkezi’nde olduğu gibi, yüz yüze hizmet veren şekle büründürecek.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung açılışta yaptığı konuşmada, satış sonrası müşteri memnuniyetinde devrim sayılabilecek bir adım attıklarını belirterek; söz konusu yatırımı şöyle değerlendirdi:

“Samsung olarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma hedefiyle alanımızda son derece yenilikçi ve eşsiz bir adım attık. Bu uygulama ile, müşterilerimize en üst kalitede ve benzersiz bir servis deneyimi garanti ediyoruz.Yatırımlarımız ile, bu anlayışla hizmet veren Samsung Mobil Cihazlar Yetkili Servis Merkezlerimizi hızla yaygınlaştıracağız. Bu sayede markamıza duyulan güvene layık olmaya devam edeceğiz.

Samsung’un, Bakırköy’de açtığı Mobil Cihazlar Yetkisi Servis Merkezi haftaiçi 09:00 – 18:00 ve Cumartesi günleri saat 09:00 – 14:00 arasında hizmet vermektedir. Ayrıca Samsung’un Çağrı Merkezi’ne, 7 gün 24 saat 4447711 no’lu telefondan ücretsiz ulaşılabilinir.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir