Haberler

Sevgililer Günü için Sony’den farklı hediye alternatifleri

Sevgililer Günü için çok özel hediyeler Sony’de!

Sony, Sevgililer Günü’nde başta sevgililer olmak üzere, sevdiklerine özel hediyeler almak isteyen herkese, geniş ürün yelpazesi ile cazip birçok seçenek sunuyor.

PlayStation®4 ile bambaşka bir oyun deneyimi

1423644628_ps4.jpg

PlayStation®4, kullanıcılarının en iyi oyun ve en sarmalayan deneyimlere ulaşmasını sağlamak amacıyla sıfırdan tasarlandı ve oyun tutkunu sevgililer için en ideal hediye oldu. Sistem, güçlü grafikler ve hız, son derece bütünleşik sosyal yetenekler ve yenilikçi ikinci ekran özellikleri ile zengin ve sürükleyici oyun oynama deneyimini yeniden tanımlıyor. PS4, turnuvaları ve oyun partileri ile, heyecan ve macera dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Üstelik aynı mekânda buluşamayan oyuncular PS4 sisteminin sosyal özelliklerinden faydalanarak deneyimlerini paylaşabiliyor; sadece PlayStation® üzerinden mümkün olan interaktif eğlence deneyimlerini de yaşıyorlar.

Action Cam Mini maceranın sizi götürdüğü her yerde yanınızda

1423644642_fdr-x1000v28129.jpg

Sony, maceracı sevgililer için Action Cam Mini’yi öneriyor. Sony’nin gelmiş geçmiş en küçük Action Cam’i HDR-AZ1VR, heyecan verici görüntü ve ses kalitesini, bir sonraki maceranızı belgelemeye hazır kompakt bir full HD video kamera içinde sunuyor. Sadece 63 gramlık ağırlığı ile mevcut modellerin 2/3 büyüklüğünde olan Action Cam ailesinin en küçük modeli, ZEISS Tessar® lens, düşük ışık ve gece çekiminde etkili Exmor R™ CMOS sensör ve titreşim engelleyici Gelişmiş SteadyShot® görüntü sabitleme ile muhteşem görüntü kalitesi sağlayarak, boyundan büyük işler başarıyor.

Taşınabilir Şarj Cihazı ile aşkınızın şarjı hiç bitmesin

1423644674_cp-v10bwithxperiaz2.jpg

Sony, sevdiğinin şarjsız kalmasını istemeyenler için çok kullanışlı bir hediye olarak CP-V10 Taşınabilir Şarj Cihazı’nı sunuyor. Ürün, akıllı telefon, tablet, kompakt dijital kamera ve USB üzerinden şarj edilebilen diğer cihazlar için sunduğu 10,000mAh’lik yüksek şarj kapasitesiyle mobil zamanların vazgeçilmezi oluyor. Yaklaşık 245 gram ağırlığında olan ve Sony’nin Hibrit Jel Teknolojisi’ni kullanan CP-V10’un, 1.000 defa şarj sonrasında bile batarya kalitesinin yüzde 90’nını korumasını sağlayan Lityum-iyon pili, bilgisayarların USB yuvası veya bir AC adaptörü ile şarj edilebiliyor.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir