Haberler

ViewSonic, ISE’de LightStream serisini tanıttı

ViewSonic, ISE’de LightStream projeksiyon cihazlarından oluşan ağ ürünleri serisini tanıttı.

LightStream serisi, her türlü aydınlatma koşulu altında üstün kalitede gerçekçi renkler sunuyor. ViewSonic monitörlerindeki görüntü kalitesini SuperColor teknolojisi ile projeksiyon cihazlarına taşıyor. Sınıflar ve toplantı odaları için ideal olan LightStream PJD6 Ağ Destekli Projeksiyon Cihazları Serisi, güvenli kablosuz bağlantısı için HDMI-MHL PortAll™, rakiplerine göre düşük frekansta 7kat, yüksek frekansta 3kat ve toplam 20dB daha net ses deneyimi sunan SonicExpert dahili hoparlörleri ve 3LCD projeksiyon cihazlarının yerini almaya uygun lenslere sahip (seçili PJD6 modellerinde mevcuttur) gibi birçok akıllı özellik içeriyor.

Yeni tasarlanan bir renk tekerine ve 3200 ila 3800 lümen parlaklık değerine sahip olan SuperColor™ teknolojisi sayesinde bu projeksiyon cihazları her türlü aydınlatma koşulu altında gerçekçi renkler sunuyor. PJD6 serisi, XGA ve WXGA çözünürlüklerin yanı sıra 15000:1 Dinamik kontrast oranı, 10.000 saate varan lamba ömrü ve köşe düzeltmesi yapılabilen yatay ve dikey görüntü düzeltme özelliği ile birlikte geliyor. SonicExpert – gelişmiş ses teknolojisi, dahili (10W/16W) hoparlörden en yüksek ses düzeylerinde bile daha fazla frekans aralığı ve minimum bozulma ile sınıfının en iyi ses performansını sunuyor. Geniş bağlantı seçenekleri arasında 2 adet HDMI (media streaming cihazları için 1 adet MHL-HDMI), RJ45 (ethernet için), 2 adet VGA, Kompozit Video ve S-Video girişleri bulunuyor.

1423684116_pjd6-1.jpg

Ayrıca, kullanıcıların mevcut 3LCD projeksiyon cihazlarını, DLP çözümlerinin sunduğu kalıcı renkler, üstün kontrast oranları ve daha uygun çalıştırma maliyetleri ile değiştirmek isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mevcut tavan montajlarına kolayca takılabilen ve görüntüyü önceden kurdukları ekrana sığdırabilecekleri yeni modeller sunuyor. DLP projeksiyon cihazları, 3LCD’lerin ortalama 1,5 – 1,8 yansıtma mesafesine karşılık 1,8 – 2,1 yansıtma mesafeleri nedeniyle eskiden bu gereksinimleri karşılayamıyordu. ViewSonic, piyasaya sunduğu 1,5 – 1,8 (ve üstü) yansıtma mesafesine sahip yeni projeksiyon cihazları ile mevcut 3LCD kullanıcıları, satıcıları ve sistem entegratörleri için yepyeni değişim fırsatlarına kapı açıyor.

1423684151_pjd6-3.jpg

LightStream™ Projeksiyon Cihazlarının bir diğer etkileyici özelliği ise WPG-300 veya Google Chromecast benzeri bir cihaz için ayrılan gizli bölmesinin olması. Buna ek olarak projeksiyon cihazının arkasına kolayca takılabilen ve dağınıklık yaratan kabloları saklamak amacıyla bir kablo yönetim kapağı da ekledi. Yeni WPG-300 kablosuz sunum geçidi, LightStream PortAll™ özelliği ile kullanılabilen bir HDMI dongle. Kompakt HDMI dongle; WiFi görüntüleme, medya akışı, ekran yansıtma ve benzeri birçok işlev içeriyor.

Yeni LightStream™ PJD6 Ağ Destekli Projeksiyon Cihazları Serisi PJD6350, PJD6355, PJD6352LS ve PJD6552LWS modellerinden oluşuyor. Tüm modeller Mart-Nisan 2015 tarihleri arasında piyasada olması bekleniyor. Yılın ilerleyen aylarında PJD6 Ağ Destekli Projeksiyon Cihazları Serisine ait daha fazla model piyasaya sunulacak.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir