Çevrimiçi en büyük fotoğraf platformlarından biri olan Imgur, ücretli versiyonunu kaldırdı.

Dünyanin en büyük çevrimiçi fotoğraf paylaşım platformlarından olan Imgur, ücretli seçeneklerini herkes için bedava yaptığını duyurdu. İlk olarak Reddit kullanıcılarına içerik paylaşım hizmeti olarak tasarlanan Imgur, ücretli versiyonu yıllık 24 dolar ücretli olan Imgur Pro’nun sunduğu özellikleri tüm kullanıcılara bedava olarak sunuldu.

1423579657_img20150210164320.jpg

Imgur Pro özelliklerini kullanmaya başlayacak kullanıcılar faydalanabileceği özellikler:

●Bedava üyelikler en fazla 225 fotoğraf saklama hakkı verirken, kullanıcılar arşivlerinde artık sınırsız fotoğraf bulundurabilecek.

●Kullanıcılar Imgur’un analitik araçlarına erişim şansı bulacak ve fotoğraflarına kaç kişinin baktığı gibi istatistikleri görebilecek.

●Pro kullanıcıları için 10 MB olan maksimum fotoğraf boyutu, bedava kullanıcılar için geçerli olan 5 MB’a indirildi. GIF formatındaki içerikler ise 200 MB boyuta ulaşabiliyor.

Öte yandan kullanıcılar için tek olumsuz şey, ücretli sürümde kaldırılabilen reklamların artık herkesin ekranında belirecek olması. Ayrıca son bir ay içinde ücretli sürüme geçiş yapanların paralarının geri ödeneceği de belirtildi.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir