Haberler

Startup Turkey konuşmacıları açıklandı

26-28 Şubat tarihlerinde yedincisi düzenlenecek olan Startup Turkey konferansının konuşmacıları belli oldu.

Üç gün boyunca Antalya Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta 700 katılımcı, 150’den fazla yatırımcı ve 100’ü aşkın girişimciyi ağırlayacak olan 7. Startup Turkey, küresel düzeyde internet girişimciliğine ve yeni ekonomiye yön veren konuşmacılarıyla bir kez daha sektörün nabzını tutacak. Ukrayna’dan Hindistan’a, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Azerbaycan’a kadar birçok ülkenin temsil edileceği yılın en büyük internet etkinliği, dünyada internet sektörüne yön veren konuşmacıları paneller ve networking seanslarında buluşturacak.

 

Dünyaca ünlü risk sermayesi şirketi 500 Startups’ın ortaklarından Sean Percival ve Aramex kurucusu, Wamda Capital Yönetim Kurulu Başkanı Fadi Ghandour etkinliğin öne çıkan isimlerinden. Japonya’nın en büyük hızlandırıcısı Samurai Incubation’un kurucusu Kentaro Sakakibara, San Francisco’da girişim ve yatırım faaliyetlerini başarıyla sürdüren WebAction’ın CEO’su Ali Kutay ve Yazar & Editör Elmira Bayrasli da merakla beklenen konuşmacılar arasında.

 

Avrasya’nın en büyük internet konferansına konuşmacı olarak konuk olan diğer sektör liderleri ise şöyle: Avrasya’nın en büyük internet konferansına konuşmacı olarak konuk olan diğer sektör liderleri ise şöyle: MEF Üniversitesi’nden Prof. Erhan Erkut, Yemeksepeti’nin kurucularından Nevzat Aydın, Girişimcilik Vakfı Kurucusu Sina Afra, Naspers E-ticaret Strateji Başkanı Sebastiaan Vaessen, CCC Fund Sınırsız Sorumlu Ortağı Vitaly M. Golomb,  Cross Border Angels Kurucu Ortağı Kaushal Chokshi, HP Giyilebilir Teknolojiler Başkanı Sridhar Solur ve Wayra UK Direktörü Gary Stewart

 

Sadece davetlilere açık olan 7. Startup Turkey organizasyonu, aynı zamanda programın iki saatini de 2015’in yatırım yapılacak en başarılı 15 girişimine ve “Startup Pitches” olarak adlandırılan girişimcilerin yatırımcı sunumlarına ayıracak. 30 saniyede etkili tanışıklık sağlayan Speednetworking seansı ise, ve bilimsel bir altyapıya sahip farklı bir toplantı türü olarak kısa sürede çok sayıda insanla tanışma imkanı yaratacak. Bu anlamda Startup Turkey, hem girişimciler hem de yatırımcılar adına deniz aşırı iş fırsatları için bir kez daha verimli bir ortam yaratacak. 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir