Haberler

2015 Sony Uluslararası Mobil Fotoğraf Ödülü sahibini arıyor

Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri’nde bu yıl ilk kez Cep Telefonu Ödülü, kazananını belirlemek için halkın oylarına açıldı.

Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri fotoğrafçılık dalında dünyanın en büyük fotoğraf yarışması ve bu yıl cep telefonu kategorili yeni bir yarışma başlattı. Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri’nde bu yıl ilk kez Cep Telefonu Ödülü, kazananını belirlemek için halkın oylarına açıldı.

Dünya Fotoğraf Örgütü’nün düzenlediği 2015 Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri yarışmasında bu yıl mobil fotoğrafçılık kategorisi de bulunuyor. worldphoto.org internet sitesinde “Hayatta ne ekersen onu biçersin” sloganı ile düzenlenen yarışmaya katılan fotoğrafçılar ve çekimleri 27 Şubat 2015 tarihine kadar kabul edildi. Bu yıl ilki düzenlenen Sony Uluslararası Mobil Fotoğraf Ödülleri kategorisine dünyanın farklı ülkelerinden toplam 6297 eser başvurdu.

1426058938_orta.jpg

Yarışmaya katılan bütün fotoğraflar özel bir jüri tarafından değerlendirilerek seçilen fotoğraflardan 20 tanesi finale katılmaya hak kazandı. Mobil fotoğrafçılık kategorisinin birincisi Sony Xperia akıllı telefon ve tablet gibi ürünlerden oluşan Sony Mobile paketi kazanacak ve Londra’da düzenlenecek ödül etkinliğine katılma şansına sahip olacak.

Cep telefonları kategorisinde en son kamera teknolojisini tüm yetenek ve yaratıcı özgürlükleriyle birleştiren bu fotoğrafçılar Cep Telefonu Ödülü için oylarınızı bekliyor.

Oylamaya www.worldphoto.org sitesinden katılabilirsiniz.

Uzman jüri tarafından seçilerek finale kalan kişilerin isimlerini ve muhteşem fotoğraf çekimlerini  ilerleyen sayfalarımızda görebilirsiniz.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir