Haberler

Apple Watch ve Pebble Time Steel karşılaştırması

2015 yılı iPhone uyumlu iki akıllı saatin dev mücadelesine sahne olacak.

Hadi bilin bakalım sizce alttaki resimdeki saatlerden hangisi Apple Watch hangisi Pebble Time Steel? Resimdeki iki saat arasındaki farkı ayırt etmek gerçekten de biraz zor değil mi?

1425973827_01.jpg
Pebble Time Steel paslanmaz çelik modeli ile “iWatch” saatlerinin en iyisi olduğu izlenimini veriyor. Aslında iki akıllı saatin üzerindeki sofistike görünümlü altın kaplama ve parlak kırmızı deri kayışı ve tokası bu poz ile mükemmel yansıtılmış.

Ancak bu resme bakarak iki saatte birbirinin aynıdır diyemeyiz. Gelin iki iPhone uyumlu akıllı saat arasındaki farklılıklara derinlemesine bakalım.

1- Tasarım:

Pebble Time Steel paslanmaz bir çelik gövde ve güçlü olarak tasarlanmış düğmeleri ile Kickstarter tanıtım şirketi tarafından tanıtılan en şık SmartWatch olduğunu gösterdi. Eğer resmi kıyafetlerinizle birlikte bir plastik akıllı saat düşünmüyorsanız Pebble Time Steel size uygun deri ve metal kayışıyla birlikte geliyor. Pebble Time Steel altın kaplama rengiyle hem Apple Watch almak için 24 Nisan’ı bekleyenlere fırsat sunuyor hem de Apple ürününden çok daha ucuz bir fiyata satılacağı kesin.

1425973871_02.jpg

Apple Watch 34 farklı tasarımla tanıtım işini biraz abartmış olsa da tasarımların içerisinde en öne çıkanı 18 karat altınla tasarlanmış olan versiyonu. Bir yüzünde altın kaplama değil gerçekten de 18 karat altın var. Ön yüzü ise safir kristal camla kaplı. Tüm Apple Watch tasarımlar diğer özellikleriyle eşit üretilmiş ancak spor ve ucuz modellerinde iyon-x cam ve alüminyum kaplama var.

1425973891_03.jpg

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir