Haberler

TuneIn internet radyo Android Auto’ya geliyor!

TuneIn, Android Auto için internet radyo uygulamasını yayınlamaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl Google’ın yeni nesil otomobiller için başlattığı Android Auto platformu büyük otomobil üreticilerinden bazıları destek görmüştü. Android Auto projesine katkı sağlamak isteyen otomotiv devleri yakın gelecekteki modellerinde bu sistemi tamamen entegre etmeyi planlıyor. Bu platforma bir katkıda yüzlerce radyo istasyonları ve podcast yayını bulunan en iyi internet radyo altyapısına sahip TuneIn’den geldi.

Google’ın sürüş için optimize edilmiş ve sürücülerin kullanıcı arayüzü ile otomobil deneyimini eğlence, mesajlaşma ve navigasyon gibi ek özelliklerle donatılmış bir sistem olarak karşımıza çıkıyor Android Auto.

1427052092_img20150322211406.jpg

Tam bu noktada TuneIn radyo, Android Auto’da mevcut uygulamalar arasında yer alacak. Herhangi bir Android Auto donanımlı arabada çalışacak ve hizmet verecek olan TuneIn Radio, kullanıcıların kolayca sorunsuz bir şekilde radyo istasyonları ve popcast yayınlarını dinlemesi mümkün olacak.

Öte yandan Pioneer, hemen her arabaya monte edilebilir Android Auto birimlerini de tanıttı. Birimler 7-inç dokunmatik ekran ve CD/DVD oynatma yeteneğine sahipler. Android 5.0 Lolipop desteği bulunan Android Auto sürüş deneyimini daha eğlenceli bir hale getireceği söyleniyor. Ancak Android Auto ile ilgilenen kullanıcıların dalgınlığından dolayı kazalara sebep olabileceği de konuşuluyor.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir