Haberler

StabCam sayesinde GoPro kameralar daha dengeli çekim gerçekleştirecek

GoPro dengeleyicisi StabCam çok yakında kullanıcılardan destek aramaya başlayacak.

GoPro aksiyon kameraları giderek daha da yaygınlaşıyor. Özellikle aksiyon ve macera dolu etkinliklerin vazgeçilmezi olan GoPro kameraların çekim kalitesi bundan sonra daha iyi olacağa benziyor.

Çok yakında Kickstarter üzerinden StabCam için fon arayışı başlayacak. StabCam’i kısaca “3 eksenli motorize GoPro dengeleyicisi” şeklinde tanımlayabiliriz. GoPro kameraların zor koşullardaki kullanımı dikkate alınarak hazırlanan StabCam aynı zamanda GoPro’nun takıldığı birçok aksesuarla uyumluluk gösteriyor.

1429450708_imagenew.jpg

MicroUSB ile şarj olan ve çıkarılabilir bir pil barındıran StabCam tam dolum sonrası yaklaşık iki saat kullanılabiliyor. Cihazda ayrıca “Beni Takip et” özelliği bulunuyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde ilgili uygulama aracılığıyla StabCam’a talimatlar yöneltebiliyor. Bunun yanında uygulama ile herhangi bir nesneye odaklanmak mümkün. İlgili uygulama StabCam’in kalan şarj süresini de kullanıcıya gösteriyor.

StabCam’in fiyatı 179 dolar olarak açıklandı. Cihaz kısa süre içerisinde destek arayışlarına başlayacak. Alt bölümdeki videoda StabCam’e takılı GoPro kameranın çekim kalitesini ne yönde etkilediğine göz atabilirsiniz. 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir