Haberler

Samsung’a iki büyük ödül birden

Samsung’a ‘Müşteri memnuniyeti’ ve ‘Sürdürülen Başarı’ kategorilerinde iki büyük ödül

Samsung Electronics; Türkiye Kalite Derneği  (KalDer) tarafından yürütülen ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan kurumları/kuruluşları ödüllendiren “Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi” (TMME)2014 ölçümü sonucunda; Televizyon kategorisinde biri altın, diğeri gümüş olmak üzere iki ödüle layık görüldü.

Türkiye içinde satın alınan ürün ve hizmetlerin müşterileri nezdinde memnuniyetlerinin ölçülmesi ve bunun lisanslı, ekonometrik bir model kullanılarak analiz edilmesine dayanan ulusal, sektörel, kurumsal ölçü sistemi TMME’nin 2014 ölçümü neticesinde Samsung, Televizyon kategorisinde, “TMME Sektör Birincisi Ödülü” ve “TMME Sürdürülen Başarı Ödülü”nün sahibi oldu. 

TMME Sektör Birincisi Ödülü son ölçüm yılında, sektörlerinde müşterileri nezdinde en yüksek puanı alarak birinci olan, TMME Sürdürülen Başarı Ödülü ise son 3 ölçüm yılında en yüksek puanı alarak müşteri memnuniyetini sürdürülebilir kılan kurumlara veriliyor.

KalDer, ülke genelinde kalite bilincinin gelişmesini ve yaygınlaşmasını hedefleyen TMME uygulaması dahilinde, her yıl 25’i aşkın sektörde, 150’ye yakın kurum ve kuruluşu analiz ediyor.

1430999362_samsungkalder2.jpg

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Kanal Pazarlama Müdürü Veysel Kaya:

“Marka olarak farklılaşma stratejimizi daima müşteri memnuniyeti üzerine kuruyoruz. Bu amaçla satış sonrası hizmetlerde de ciddi yatırımlar gerçekleştirmekteyiz”

Samsung adına ödülü kabul eden Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Kanal Pazarlama Müdürü Veysel Kaya, marka olarak müşteri memnuniyetini daima en üst seviyede tutmaya odaklandıklarını ifade ederek;“Gelişmiş ve gelişmekte olan 20’yi aşkın ülkede yürütülen Ulusal Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nin Türkiye uygulamasının bu yılki ölçümleri sonucunda, hem 2014 senesi sonuclarıyla ödüle, hem de ardışık 3 sene aynı başarıyı yineleyerek, Sürdürülen Başarı ödülüne layık gorulmekten dolayı çok gururluyuz. KalDer gibi saygın bir dernekçe yürütülen bu analiz çalışmasını çok önemsiyoruz. Sektördeki liderliğimizi ve istikrarlı başarımızı tescilleyen TMME ödüllerini, müşteri odaklı çalışmalarımızın en güzel sonuçları olarak görüyoruz. Marka olarak farklılaşma stratejimizi daima müşteri memnuniyeti üzerine kuruyoruz. Bu amaçla satış sonrası hizmetlerde de ciddi yatırımlar gerçekleştirmekteyiz” dedi.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir