Haberler

Kur’an-ı Kerim Android uygulaması güncellendi

Kur’an-ı Kerim uygulaması bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı bu mobil uygulamanın güncel versiyonunu Android platformlarda yayınladı.

Her türlü işlerde kullanabildiğimiz akıllı telefonlarda Kur’an-ı Kerim de okuyabiliriz. Bu doğrultuda oldukça fazla uygulamalar mevcut. Kur’an-ı Kerim uygulaması bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı bu mobil uygulamanın güncel versiyonunu Android platformlarda yayınladı.

Uygulama diğer mobil platformlara da gelecek ve kullanıcılar Kur’an-ı Kerim meal ve tefsirine kolayca erişebilecek. Güncellenen “Kur’an-ı Kerim” mobil uygulamasında, Hafız İshak Danış’ın tilavetiyle, Kur’an-ı Kerimi ister ayet ayet, ister sure-sure, ister cüz cüz sesli olarak dinlemeniz mümkün. Ayrıca, Kur’an fihristi ile kelime araması yapılabilirken, ilgili ayetlerin metin ve meallerine de ulaşabilirsiniz.

Bunların yanısıra uygulama içinde yer alan kelimeleri gelişmiş interaktif arama özelliği ile hem Arapça hem de Türkçe arayabilirsiniz. Kur’an sözlüğü, Kur’an tarihçesi, Kur’an-ı Kerim’in tanım, isim ve sıfatları ile meal ve tefsire ilişkin geniş bilgiler de bir tık ötenizde.

1430418136_kuran-ikerimuygulamasi.jpg  
Ücretsiz olan bu uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.  

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir