Haberler

Canon, fotoğraf dünyasını İstanbul’da buluşturdu

Canon Eurasia, fotoğraf makinesi sektöründeki son yeniliklerini, BRANDNEWS 2015’te tanıttı.

Canon, yeni fotoğraf ürün ve çözümlerini BRANDNEWS 2015’te tanıttı. Nişantaşı Sofa Hotel’de düzenlenen etkinliğe, sektörün önde gelen fotoğrafçıları, üniversitelerin fotoğraf bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri, çeşitli fotoğraf kurslarından öğrencilerin de aralarında bulunduğu  200 fotoğraf profesyoneli katıldı.

BRANDNEWS 2015, Canon Eurasia Satış ve Pazarlama Direktörü Saygın Süzen’in açılış konuşması ile başladı. Süzen “Alanında lider bir marka olarak, sektörün profesyonellerini bir araya getirme görevini üstlendik. Canon’un yeni ürünlerini test edip, bilgi alışverişinde bulunurken fotoğraf ile dolu bir gün geçireceğiniz BRANDNEWS’i gelecek yıllarda da düzenlemeyi sürdüreceğiz” dedi. Canon Eurasia Foto Video Ürün Müdürü Cüneyt Akman’ın ürün sunumu ile süren etkinlikte, sektörün önde gelen isimleri Ertuğrul Birel, Emre Oktay, Onur Çam, Onur Doğu ve Ercan Arslan’ın Canon deneyimlerini paylaştığı bir video da gösterildi.

1433768227_gorsel4.jpg

Canon’un ilk Türk kaşifi de katıldı

Canon Avrupa, geçtiğimiz ay doğa, mimari, moda, film yapımcılığı ve foto muhabirliği gibi alanlarda dünyanın önde gelen fotoğrafçıları ile oluşturduğu Canon Elçiliği Programı’na Türkiye’yi de dahil ettiğini açıkladı. Fotoğrafçı Sinan Çakmak’ın da foto muhabiri alanında Türkiye’deki ilk Canon kaşifi olduğu açıklanmıştı. Sinan Çakmak da, BRANDNEWS 2015’te fotoğraf meraklılarıyla ilk kez biraraya geldi ve dia gösterisi yaptı.

1433768259_gorsel5.jpg

Fotoğrafla dolu bir gün

Profesyonel Fotoğrafçı Levent Kuğu, Canon’un yeni ürünleriyle body painting etkinliğini fotoğrafladı. Katılımcıların da ürünleri incelediği etkinlikte, EOS 5Ds ve EOS 5DsR  Canon’un en çok dikkat çeken cihazları oldu. Sıradışı ayrıntıları yakalayan EOS 5DsR, 50.6 megapiksel tam çerçeve CMOS sensör ile ayrıntıları ileri seviyede yakalama imkanı sunuyor. EOS 5DsR, yüksek çözünürlük kapsamlı kırpmaya olanak tanıyan etkileyici görüntü kalitesinden taviz vermiyor.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir