Haberler

ODG R7 ve Qualcomm yapımı sanal gerçeklik gözlüğü

Osterhout Design Group, 3D stereoskopik görüş açılı HD görüntüler sunan sanal gerçeklik gözlüğü R7’yi sergiledi.

Akıllı gözlük satın alma konusunda Osterhout Design Group (ODG) kullanıcıları cezbedecek yeni bir ürün ortaya koydu. Qualcomm işbirliğiyle geliştirilen ODG R7’nin prototipi Computex 2015 etkinliğinde görücüye çıktı. Her şey yolunda giderse ODG R7 birkaç içerisinde satışa çıkacak.

1433569629_odgr74.jpg

Qualcomm- ODG yapımı sanal gerçeklik gözlüğü geçmiş modellere göre daha hafif (125 gram) bir yapıda. Güney gözlüğünü anımsatan akıllı gözlüğünün iddialı olduğu bir diğer nokta teknik özellikler. Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çalışan ODG R7’nin işlemci biriminde 2.7GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdrago 805 yer alıyor. 4GB RAM, 128GB depolama, 100 MHz yenilenme hızına sahip HD çözünürlüklü ekran, nem sensörü, basın sensörü, manyetik bağlantı noktası, Wi-Fi, Bluetooth ve GPS, şarj için USB girişi ve 1.400mAh kapasiteli pil yer alıyor.

ODG R7 çalışmak için herhangi bir akıllı telefona gereksinim duyurmuyor. Bağımsız olarak da çalışan gözlük internet bağlantısında da yaralanabiliyor. ODG R7’nin en az 1.000 dolardan satışa çıkması bekleniyor. 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir