Haberler

Samsung’dan akıllı telefonları kablosuz şarj eden monitör çözümleri

Samsung’ yeni monitörleri bir ilki gerçekleştiriyor. Monitörlerde kablosuz şarj özelliği yer alıyor.

Samsung’un 24.6 ve 27 inç büyüklüğündeki yeni monitörleri mobil şarj teknolojisini doğrudan etkileyen bir özellikle geliyor. Türünün ilk örneklerini temsil eden S24E370DL ve S27E370DS monitörler Qi kablosuz şarj yuvasına sahip. Her iki monitörün tabanına konumlandırılan yuva sayesinde kablosuz şarj özelliğine sahip akıllı telefonlar şarj edilebilecek.

Samsung’un yeni nesil monitörleri Full HD çözünürlüklü PLS paneller yer alıyor. 178 derecelik görüş açısı sunan bu panel maksimum 300 cd/m2 ekran parlaklığı ve 4ms tepki süresi süresine sahip.

1437995474_se370-monitor.jpg

Samsung S24E370DL ve S27E370DS monitörlerde AMD tarafından geliştirilen FreeSync teknolojisi de yer alıyor. AMD FreeSync teknolojisi, GPU ile monitörün tazeleme oranını senkronize ederek çok daha akıcı görüntü elde etmeyi sağlıyor. Oyunlardaki görüntü sorununu ortadan kaldırarak daha akıcı bir oyun deneyimi sunması hedeflenen monitörler doğal olarak AMD GPU kullanan bilgisayarlarda etkisini gösterecektir.

1000:1 kontrast oranına sahip monitörlerde ayrıca Eko Tasarruf Plus Modu, Göz Tasarrufu Modu ve Sihirli Parlaklık gibi ekran teknolojileri de yer alıyor. Samsung’un yeni nesil monitörleri eylül başında düzenlenecek Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (IFA 2015) sergilenecek. 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir