Haberler

TeknoSA GoPro Hero4 Session satışına başlıyor!

TeknoSA, aksiyon sevenleri ve her anını kaçırmadan kaydetmek isteyenleri GoPro Hero4 Session ile buluşturuyor.

Sektörde birçok ilke imza atan TeknoSA, farklı teknolojik ürünleri tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Henüz üretilen en küçük ve en hafif GoPro olarak bilinen GoPro Hero4 Session, su geçirmez özelliği, 1920×1440 kamera çözünürlüğü, 74 gr. ağırlığı ile benzerlerinden; şıklığı, çok yönlü tasarımı ve her yerde kullanılabilir olma özelliği ile ayrılıyor. İster kar sörfünde ister arkadaşlarınızla geçireceğiniz keyifli anlarda, evde kullanacağınız GoPro Hero4 Session, her anınıza tanıklık ediyor.

1442395802_1442321514goprohero4.jpg

Yüksek montaj esnekliği ile daha fazla montaj özelliğini bünyesinde barındıran GoPro Hero4Session, özel olarak tasarlanmış bağlar ve aksesuarları ile birlikte her zamankinden daha fazla montaj seçeneği veriyor. Profesyonel video kalitesiyle çarpıcı görüntü kalitesi sunuyor, en iyi anlarda son derece pürüzsüz ve yavaş hareketle oynatma sağlıyor.

1442395978_gopro-hero-4-session.jpg

Güçlü fotoğraf çekimi özelliği ile 0.5 ile 60 saniye arasında belirli aralıklarla 8MP ile kaliteli görüntüler yakalıyor. Hassas kare oranı, alan ayarlamaları gibi konularda uzaktan ayarlama kolaylığı da sağlayan GoPro Hero4 Session, TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com’da 1.455 TL fiyatıyla ve 9 taksit imkanıyla her anı ölümsüzleştirmek isteyenleri bekliyor

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir