Haberler

Takım Takip ile çalışanlarınızı takip edin!

Takım Takip uygulaması; özellikle teknik destek, pazarlama ve satış müdürlerinin sahadaki çalışanların anlık lokasyonlarını takip etmelerine ve bu lokasyonlara göre görev paylaşımında bulunmaları ve anlık mesajlaşma ile iletişim kurmalarına olanak sağlıyo

İş alanı daha çok sahada yer alan, saha çalışanlarına anlık görev paylaşımında bulunarak işlerini yürüten, ve çalışanlarının performanslarını anlık takip etmek isteyen  şirketlerin kullanabilmesi için hayata geçirilen Takım Takip uygulaması, teknolojiyi en verimli şekilde kullanan şirketlere iş verimi sağlıyor. Bu uygulama, saha satış ve dağıtım ekibi olan, müşteri ziyareti, satış, dağıtım, lojistik, teknik destek gibi sebeplerle şirket dışında çalışanların anlık konumlarını takip edebilmek, raporlama ve yönlendirme ile verimlilik artışı ve çalışan performanslarında belirgin artış sağlamak isteyen şirketler için ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Takım takip uygulaması ile günlük lokasyon yoğunluğu raporlaması ve saha çalışanlarının müşteri ziyaretlerini daha verimli gerçekleştirmesi, çalışanların daha düşük emek ile daha yüksek verim sağlaması mümkün hale geliyor. Kullanım şekli ile de son derece kolay ve ekonomik olan uygulama, akıllı telefonlara app store ve Google play’den indirilebiliyor. Saha personelinin telefonlarına bu şekilde uygulama üzerinden gelen anlık görevler bildirim olarak düşüyor. Anlık iş planı sahadaki personelin cep telefonuna yönlendirilirken, personelden de geri bildirim alınıp, raporlanabiliyor.

Takım çalışanları kesintisiz iletişimde

Uygulamanın  kapalı olduğu durumlarda, , saha çalışanları son bulundukları lokasyondan 500 metre uzaklaşsa bile, 5 dakikalık aralıklarla saha çalışanlarının nerede olduklarını gösterme özelliğine sahip. Bu sayede saha çalışanları ve yöneticiler sürekli bağlantı halinde kalabiliyor. Sahada bulunan çalışanlar uygulama içindeki anlık mesajlaşma özelliğiyle birbirleriyle kesintisiz iletişim kurarken, takım liderinden lokasyonlarına göre aldıkları görevlerle doğru zamanda, doğru lokasyona ve doğru işe yönlendiriliyor. Ekiplerin zamanında yönlendirilebilmesi, bir sürecin hangi aşamada olduğunun ve gelişmelerin gözlemlenmesi, sahadan bilgilerin eşzamanlı olarak alınması beraberinde müşteri memnuniyetinin de artmasını sağlıyor. 

Sahadaki ekiplerin izlenebilmesi ve yönlendirilebilmesi için etkin bir sistemi hayata geçirdiklerini belirten GD Holding CEO’su Gökhan Duyarlar şunları söyledi:

1442313509_dsc4095.jpg

“Şirketlerin hayatını kolaylaştırmak üzere birçok ürün tasarlıyor ve hayata geçiriyoruz. Kuluçka Merkezimizde geliştirdiğimiz Takım Takip uygulamamız da bu çözümlerimizden bir tanesi. Takım Takip, hemen her sektörde kolayca uygulama alanı bulacak her sektörden firmaların yararlanabileceği bir sistem. Sahadaki ekiplerin uzaktan takip edilip yönlendirilmesini sağlayarak, iş verimliliğini arttıracak. Bu çözümümüzü kullanan şirketler hizmet kalitesini daha da ileriye taşıyarak maksimum verim ve fayda sağlayacak.”

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir