Haberler

Instagram, Snapchat ve Telegram’ı Engelledi

Fotoğraf paylaşma platformu Instagram, kullanıcıların profillerine Snapchat ve Telegram hesaplarını eklemesini engelledi.

Günümüzde sosyal medyanın önemi giderek artıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan birçok insan, kullandıkları platformlardaki açıklama bölümlerine diğer hesaplarının linkini ekliyor. İnsanların fotoğraf paylaşımı için sıklıkla kullandıkları Instagram’da bu platformlardan bir tanesiydi. Facebook satın aldıktan sonra bir çok değişikliğin yapıldığı uygulama, bu sefer karşımıza bir yasak ile geliyor.

1457115745_instagran-engel.png

 
İlginizi Çekebilir: Facebook Messenger Spotify Desteği Aldı

Instagram kullanıcılarının hemen hemen hepsinin tercih ettiği profile link ekleme özelliğine bir kısıtlama geldi. Bundan sonra kullanıcılar, Telegram ve Snapchat profil linklerini hesaplarının açıklama kısmına ekleyemeyecek. Linki eklemek isteyen kullanıcıları ise Instagram’da “Birinden seni başka bir hizmette eklemesini isteyen bağlantılar Instagram’da desteklenmez.” böyle bir uyarı ile karşılaşıyor. 

Instagram kullanıcıları yapılan bu kısıtlamaya tepki gösterirken sadece Telegram ve Snapchat linklerinin yasaklanması ayrı bir merak uyandırdı. Instagram tarafından henüz bu yasaklama ile ilgi bir açıklama yapılmazken, ilerleyen döenmlerde Twitter ve Facebook gibi platformlar için de bu yasağın geçerli olup olmayacağı merak ediliyor.

LG G5 için en iyi kılıflar

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir