Haberler

Christian Bale’in olay yaratan Hz Musa açıklaması!

İngiliz oyuncu Christian Bale, yeni filminde canlandırdığı Hz. Musa hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hz. Musa’nın hayatının ele alındığı ” Exodus: Gods and Kings” filminin başrol oyuncusu Christian Bale, Hz. Musa’nın barbar ve şizofren bir kişiliğe sahip oldugunu söyledi.

Kamuoyunda ve sosyal medyada gündem yaratan Bale’in bu açıklaması büyük tepki çekti. Filmde Hz Musa’nın gerçek hayatının anlatıldığı söylensede ( Film Hz Musa’nın gerçek yaşantısını tam anlamıyla anlatmıyor) oyuncu rolüne kendini çok kaptırmış olmalı ki, canlandırdığı karakter hakkında “Sanırım şizofren ve oldukça barbar bir kişiymiş” yorumunda bulundu. Bale’ın açıklamasına ilk tepki gösteren ABD’li yazar Brian Godawa, “Umarım bu açıklama filmin değil Bale’in cehaletinden kaynaklanıyordur” diye açıklamada bulundu.

1414506818_img20141028154734.jpg

ABD’lilerin bile senaryosuna şüpheli baktığı film için yapılan ankette yüzde 74 oranındaki çoğunluk İncil ile paralel bir senaryoya sahip olması durumunda filme gidebilecekleri cevabı verilmiş. Ünlü bir oyuncunun reklam amaçlı bile olsa bu tür açıklamalardan kaçınması gerekiyor. Film, Türkiye’de 12 Aralık’ta vizyona girecek. Bale’in bu açıklamalarının gişeye yansımasının nasıl olacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir