Haberler

Esnek ve Yönetilebilir Bulut Tabanlı Masaüstü Sanallaştırma için Viewsonic ve NaviSite’tan İşbirliği

Monitör ve görüntüleme teknolojisi alanında ürettiği ürünlerle büyük beğeni toplayan ViewSonic, bulut tabanlı masaüstü sanallaştırma ürünlerini geliştirmek için NaviSite ile işbirliği yaptı. ViewSonic, NaviSite ile birlikte ölçülebilir ve esnek bulut çözü

NaviSite’in DaaS (Destop as a Service) sistemleri, ViewSonic’in masaüstü sanallaştırma altyapılı ürünleriyle birlikte çalışarak, karmaşık IT süreçlerine gerek kalmadan bulut altyapısına geçişi sağlayacak.

ViewSonic’in ödüllü masaüstü sanallaştırma altyapılı (VDI) ürün yelpazesi, NaviSite DaaS’ın bulut tabanlı masaüstü sanallaştırma sistemlerinin esnekliği ve yönetilebilirliğini en uygun şekilde ortaya çıkararak, kurumlar için optimum performans sunacak.

NaviSite DaaS (Desktop as a Service), NaviCloud platformunun da ivmesiyle, tamamen yönetilebilir ve güvenli bir bulut bilişim çözümü ortaya koyuyor. Kullanışlılık, ölçülebilirlik ve etkinlik çevresinde temellendirilen NaviSite DaaS (hizmet olarak masaüstü), şirketlere geleceğin teknolojileri çerçevesinde büyüyerek iş yapma imkânı tanıyor.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir