Haberler

LG ile S.H.I.E.L.D Ajanı Ol deneyimine hazır mısınız?

31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında LG Electronics Türkiye ve Disney Türkiye işbirliğiyle Mall of İstanbul’da gerçekleşecek olan “LG ile S.H.I.E.L.D Ajanı Ol” aktivitesinde ziyaretçiler kendilerini bir S.H.I.E.L.D. ajanına dönüştürme şansına sahip olacak

LG Electronics Türkiye ve Disney Türkiye işbirliğiyle düzenlenecek etkinliğe katılan herkes Kaptan Amerika, Black Widow ve Nick Fury ile kötülere karşı omuz omuza savaşmak için S.H.I.E.L.D. ajanı olma şansı yakalayacaklar. Katılımcılar aktivitede gerçek bir S.H.I.E.L.D. ajanı olmak için atış becerilerini geliştirecek, çok hızlı olacak ve Kaptan Amerika’nın özel eğitimine katılacaklar.

31 Ekim – 2 Kasım tarihleri tarihlerinde Mall of İstanbul’da kurulacak aktivite alanında katılımcılar kendilerini bir S.H.I.E.L.D ajanına dönüştürmenin yanı sıra özel Kaptan Amerika içeriklerini izleme, video oyunları oynama ve LG’nin 2014 model TV serilerini de deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Bu soğuk sonbahar günlerinde özelilkle çocuklarınıza bu deneyimi yaşatmanızı öneriyoruz. 

1414760933_mall-of-istanbul-1.jpg

Kaptan Amerika: Kış Askeri LG 3D World’de!

LG, Smart TV platformunda bulunan “3D World” servisi ile Marvel’ın hasılat rekorları kıran filmlerini 3D olarak izleme olanağı sunuyor. Marvel’dan Kaptan Amerika: Kış Askeri filmi şu an uygulama üzerinden seyredebiliyor. Kaptan Amerika’nın devam filminde başrol Chris Evans’ın yanı sıra Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson Neal McDonough, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Frank Grillo ve Robert Redford gibi ünlü isimler yer alıyor.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir