Haberler

Microsoft, MacBook Air’e karşı Yoga 3 Pro’yu öneriyor

Windows tabanlı tabletler için iPad’i hedef alan Microsoft’un gündeminde bu defa MacBook Air var.

Teknoloji dünyasında yayınladığınız reklamın daha etkili sonuçlar doğurmasını istiyorsanız ürününüzün karşısına Apple markasını taşıyan bir cihaz çıkarmanız yeterli olacaktır. Son olarak Microsoft, Lenovo’nun Windows 8.1 işletim sistemiyle çalışan dönüştürülebilir Yoga 3 Pro Ultrabook bilgisayar modelini MacBook Air’in karşısına çıkardı.

Dans müziği eşliğinde başlayan tanıtım videosunda Lenovo Yoga 3 Pro’nun MacBook Air’e karşı olan üstünlükleri sıralanıyor. İlk olarak Yoga 3 Pro’nun kalınlığına dikkat çekiliyor. MacBook Air’in 17mm kalınlığına karşı Yoga 3 Pro 13mm kalınlıkta.

Yoga 3 Pro açısından eğlenceli, MacBook Air içinse pek keyifsiz devam eden videoda, Yoga 3 Pro’nun ayrıca esnek yapısına, dokunmatik ekranına ve menteşe bölümünden katlanıp çadır ya da tablet şeklinde kullanım imkanı sunmasına değiniliyor. Videonun sonunda MacBook Air’in oyunu kaybettiğini görüyoruz.

Yoga 3 Pro Amerika’da 1.300$’dan satışa çıkarken, MacBook Air ise 1.000$’dan başlayan fiyatlarla listeleniyor. Alt kısımdan karşılaştırma videosuna göz atabilirsiniz. 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir