Haberler

Viewsonic Advanced Connect Teknolojisi ile Kablosuz, Bilgisayarsız Sunum İmkanı

Artık sunumlarınızı yaparken kablo karmaşasını düşünmeyeceksiniz.

ViewSonic, Advanced Connect teknolojisine sahip ViewSync projeksiyon cihazlarındaki geniş bağlantı seçenekleri ile esnek kullanım imkânı sağlıyor. Sunumları kablolu ya da kablosuz olarak, USB bellek üzerinde veya uygulamalar yardımıyla mobil cihazlardan yapmaya imkân tanıyan ViewSync Advanced Connect Teknolojisi, iş hayatında sunumları ilgi çekici hale getirmeye yardımcı oluyor.

ViewSonic Advance Connect Teknolojisi’ne sahip projeksiyon cihazları sadece bilgisayardan değil iş hayatında da oldukça yaygın şekilde kullanılan iOS ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarla da vPresenter uygulaması sayesinde sunum yapmayı sağlıyor. ViewSonic projeksiyon cihazları, mobil uygulamalar yardımı ile kullanıcılara akıllı telefon ve tabletlerinden yaptıkları sunumlar üzerinde anlık olarak çizim yapabilme, üzerine not ekleme ve yapılan değişiklikleri kaydedebilme imkanı da sunuyor.

Ayrıca kullanıcıya sunumu USB bellekten veya harici diskten direkt olarak kolay tak çalıştır özelliği ile yapmasını sağlayarak, bilgisayardan bağımsız sunum yapma ayrılacağını da veriyor.

vPresenter Live Cam uygulaması ile iOS veya Android destekli mobil cihazların kameraları üzerinden sunum esnasında canlı olarak video yayını yapabilirsiniz. Bu özellik sayesinde toplantılarda anlatılamayacak detaylar video görüntüsü üzerinden büyük ekranda daha net gösterip tartışılabiliyor.

1417169689_advancevisual.jpg

Kablosuz USB Dongle Da Yanında

Tek ekranda 4 farklı görüntüyü yansıtma kolaylığını da sağlayan ViewSonic Advanced Connect Teknolojisi ile eş zamanlı olarak 4 farklı bilgisayardan sunum yapılabiliyor. Ayrıca sunumu ortak ağa bağlanarak farklı bir odadan veya uzaktan yapabilirsiniz.

Sunumlarını kablolu olarak bilgisayar üzerinden yapmak isteyen kullanıcılar içinse ViewsSonic’in Advanced Connect teknolojili projeksiyon cihazları ile birlikte WPD-100 kablosuz USB dongle artık ücretsiz geliyor.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir