Haberler

Samsung Galaxy S5 için olağanüstü özel ROM’lar

Samsung Galaxy S5 için en özel ROM’ların listesi.

Android işletim sistemi açık kaynak kodlu bir platform ve bu işletim sistemi üzerinde geliştiriciler birkaç yöntem ile sistem dosyalarına ulaşıp değişiklikler yapabiliyorlar. Android işletim sisteminde neredeyse her şey değiştirilebilir.  Bir özelliğin görüntüsünden, olmayan bir özelliğin kazandırılmasına kadar olan bu tüm değişikliklerin bir dosyada toplanmasına ise Rom deniyor.

Google ham Android dosyasını kendi sitesinde ücretsiz olarak herkese sunuyor ve geliştiriciler de bu dosyayı alıp belirli telefon/tablet modellerine optimize ediyorlar. Böylelikle performansından arayüz görsellerine kadar her şeyi değiştirebiliyorlar.

1417305050_galaxys5-roms.jpg

Samsung’un 2014 model amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5 de Android işletim sistemine sahip ve aynı şekilde özelleştirilebiliyor. Cihaz 11 Nisan’da satışa sunuldu ve mevcut özellikleri son çıkan modellerle karşılaştırıldığında biraz geri kalıyor. Ancak özel ROM’lar ile Galaxy S5’inizde farklılık yapabilirsiniz.

Galaxy S5 geliştiriciler için geniş bir geliştirici tabanına sahip.  Sizlere bu haberimizde Galaxy S5 için geliştirilmiş en iyi ve ilgi çekici ROM’ların listesini sunacağız.

Sonraki sayfalarda bu ROM’ları inceleyebilirsiniz.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir