Haberler

Google Play hediye kartları Türkiye’ye geliyor!

Google Play Store hediye kartları yakında Türkiye’de satışa sunulacak.

Ülkemizde Android kullanıcılarının en muzdarip olduğu konuların başında, Google Play Store’dan ücretli bir uygulama indirmek istediğinizde kredi kartı gerekiyordu. Kullanıcıların birçoğunda kredi kartı yok, olmadığı içinde alışveriş yapamıyorlardı. Google artık bu soruna kökten çözüm getiriyor.

Bildiğiniz gibi birçok ülkede Google Play Gift kartları satılıyordu fakat, bizim ülkemizde satışı yoktu. Bu yılın başında ücretlendirmeleri Türk Lirası üzerinden yapmaya başlayan Google, Türkiye’deki hesapların Google Play hediye kartlarını tanımlamasına izin veriyor.

1418113285_img20141209102438.jpg

Google’ın resmi web sitesinde yayınlanan haberde, 25, 50 ve 100 liralık olacak olan Google Play hediye kartlarının yakında satışa sunulacağını bildirildi. Şirket henüz hediye kartlarını satma yetkisine sahip olacak perakende firmalarının listesini yayınlamadı ancak kartlar, uygulama, kitap alımları ve oyunlar için kullanılabilecek. Kredi kartı kullanmayan kullanıcılar bu hediye kartları sayesinde beğendiği ücretli uygulamaları cihazlarına yükleyebilecek.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir