Haberler

Masaüstü Android telefon GrandStream GXV3240 inceleme

Cep telefonlarından sonra masaüstü telefonlarımız da akıllanıyor!

Android işletim sistemi açık kaynak kod ve ücretsiz olmasından dolayı birçok alanda kullanılıyor. İlk Android telefon HTC G1’in 2008 yılının Ekim ayında piyasaya çıkmasıyla birlikte her geçen gün popüleritesi ve kullanım oranı atan Android işletim sistmeinin son yıllarda; yazıcılarda, televizyonlarda, çamaşır makinelerinde, buzdolaplarında bile kullanılmaya başladığını görmekteyiz.

Akıllı telefonlar günün her anında bizimle ve bu cihazlar hayatlarımızı her alanda kolaylaştırıyor. Bu bağlamda GrandStream firması da Android işletim sistemine sahip yeni nesil masaüstü telefonu GXV3240’ı satışa sundu. 

GrandStream GXV3240 özellikleri ile bizleri gerçekten şaşırtan bir ürün oldu. GrandStream GXV3240 ile yapabilecekleriniz açıkçası tamamen sizin hayal gücünüzle alakalı gibi görünüyor; lakin bir masaüstü telefondan beklenmeyecek yetenekleriyle öne çıkan GrandStream GXV3240’a özellikle farklı lokasyonlarda iş yapan şirketlerin oldukça ilgi göstereceğini düşünmekteyiz.

1417783229_left.png

Dilerseniz bu özel cihazın teknik özellikleri ile incelememize başlayalım;

  • 4,3 inç 480×270 piksel kapasitif dokunmatik TFT LCD ekran bulunuyor. Bu ekran 5 parmağa kadar algılama özelliği bulunduğunu hatırlatalım.
  • Önde CMOS Sensörlü HD bir kamera bulunuyor.
  • HD geniş bant ses ayarı sayesinde karşı tarafa ses aktarımını ve karşıdan gelen seslerin en doğru şekilde kullanıcılarına sunuyor. 
  • 6 kanala kadar sesli konferans başlatma protokülü (SIP) hattı, 3 kanala kadar da görüntülü konferans yapabilme imkanı akustik yankıyı ortadan kaldıran uazaktan kumandalı hoparlör.
  • 1000 bağlantı kapasiteli telefon ajandası ve 1000 kayıt saklayan arama kaydı. 
  • Grandstream’in GXV model IP video gizli kamera uyumlu. Aynı ağa bağlanmış IP kameralardan canlı kamera görüntüleri ile uyarı/alarm alabilme özelliği. 
  • Birden fazla farklı platformda görüntülü görüşme çözümleri sunar: (Grandstream’s Free IPVideoTalk, Skype, Microsoft Lync, ve dahası…)

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir