Haberler

United Airlines, çalışanlarına iPhone 6 Plus dağıtacak

Keşke her şirket böyle bir uygulama yapsa dediğinizi duyar gibiyiz

Apple’ın yeni nesil iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı satışa sunmasıyla birlitke şirket tarihinin en hızlı iPhone satış süreci de başlamış oldu. Apple iPhone 6 Plus ile kendisi için büyük bir tabuyu da yıkmış oldu. Büyük ekranın kullanım zorluklarını her fırsatta dile getiren Tim Cook’un elinde iPhone 6 Plus’ı gördüğümüz anda bir devrin kapandığını da anlamıştık.

1418293107_tim-cook-victorious-iphone-61.jpeg

United Airlines ile Apple arasında ki çalışma çok öncelere dayanmaktadır. 2011 yılından beri pilotların kokpit içinde haberleşmeleri iPad’ler ile yapılmakta olup uçuş rotaları bile iPad’lerden takip edilmekteydi. Firma verdiği bir karar ile 23 bin çalışanına iPhone 6 Plus dağıtacağını duyurdu. Uçuş görevlileri yeni iPhone 6 Plus’lar ile şirket içi e-postalarına ve e-kitaplarına erişim sağlayabilecekler. Uçak içi kabin sorunlarını ve onarımlarının gerçek zamanlı raporlanması içinde kullanılabileceği belirtiliyor.

United Airlines Kıdemli Başkan Yardımcısı Sam Risoli “Bu yatırımı yapmak için oldukça heyecanlıyız. iPhone 6 Plus ve kullanacağımız dökümantasyonlar ile müşterilerimize daha iyi hizmet sunacağız” açıklamasında bulundu.

Umarız tüm şirketler ve “İnternet Sitesi Sahipleri” çalışanlarına bu şekilde bir yaklaşım sergilerler

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir