Haberler

Toshiba Satellite Pro R50-B tanıtıldı

Sağlam, hafif ve iş amaçlı bilgisayar Toshiba Satellite Pro R50-B!

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ’ler) için tasarlanan zengin özelliklere sahip uygun fiyatlı 39.6 cm (15.6”) ekranlı Satellite Pro R50-B notebook modelini tanıttı.

Titizlikle seçilen özellikler ve tasarım unsurları ile ince, güvenilir ve sağlam notebook geniş yelpazede ihtiyaçları karşılamak üzere optimize edildi.

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada; “Satellite Pro R50-B modelini üstün özelliklerle donatıldı, böylece iş amaçlı kullanıcılar bilgisayardan  daha fazla yararlanabilecekler. Bu model, iş amaçlı kullanıma özel olarak tamamen Toshiba içinde tasarlandı ve üretildi. KOBİ’lerin diledikleri yerde çalışma özgürlüğüne duydukları ihtiyacı anlıyor ve taşınabilirlik, sağlamlık ve güvenilirlik gibi tüm ihtiyaçlara yanıt verebiliyoruz ‘’ dedi.

 1419519304_satellitepror50lifestyle01.jpg

İlave gönül rahatlığı

Satellite Pro R50-B modelinin tüm unsurları KOBİ’lerin ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirildi. Bu nedenle notebook’un ve içerisindeki verilerin güvenliği ön plana alındı. Satellite Pro R50-B bağımsız test enstitüsü TÜV Rheinland® tarafından Hızlandırılmış Yaşam Testlerinden (HALT) geçirildi. Bir notebook’un yaşam ömrünü taklit ederek ve farklı titreşim, ısı, kaza sonucu düşme ve basınç seviyelerine maruz bırakılan Satellite Pro R50-B, istenmeyen durumlara karşı güvenilirliğini kanıtladı. Ek olarak dayanıklı tasarımı ile Satellite Pro R50-B uzun yıllar günlük kullanımın ihtiyaçlarını sorunsuzca karşılayabilecek sağlamlıkta.

İş yerlerini veri kayıplarına karşı korumak için, seçilen modellere hassas iş verilerinin yerel depolama sistemi üzerinde güvenli olarak saklanabilmesini sağlayan Güvenli Platform Modülü (TPM) güvenliğine sahip donanım ilave edildi. Cihaz daha da fazla veri güvenliği için ani düşme ve darbelerde sabit sürücüyü kitleyen HDDD 3D sensörüne sahip.

 1419519325_satellitepror50lifestyle05.jpg

Geliştirilmiş üretkenlik

Satellite Pro R50-B’nin ince, şık ve sağlam kasası çok daha fazla özelliklere sahip. Klavyedeki numerik alan kullanıcıların daha üretken olabilecekleri anlamına geliyor. Yansıma yapmayan HD ekran kullanıcıların parlamaların rahatsızlığını yaşamadan, ortam ne olursa olsun belge yaratabilmeleri ve e-posta yazabilmeleri için yüksek tanımlı net görüntülerle çalışabilmelerine imkan veriyor.

Tüm ayarlarda güçlü performans

Sürekli ev, ofis ve toplantılar arasında geçen yoğun bir çalışma hayatı için Satellite Pro R50-B, her türlü konumda görevden göreve geçiş yapabilmek için gereken esneklik, hız ve güce sahip.  4. nesil Intel®CoreTM i5’e kadar işlemciler ve  Intel® HD 4400’e kadar grafik işlemciler ile Satellite Pro R50-B uygulamalar arasında çoklu işlem yapabilmek ve verimliliği artırmak için gereken performansı sağlıyor. İş amaçlı kullanıcılar yüksek hızlı HDD ile dosyalarını güven altında saklayabiliyor ve erişebiliyorlar. Ayrıca yalnızca 2.3 kg ağırlık ve 24 mm incelikte olması, çıkarılabilir uzun ömürlü bataryası ile kullanıcılar işlerini diledikleri yere kolayca taşıyabiliyorlar.

 1419519341_satellitepror50-b01withscreen.jpg

Daha güvenli ve iyi bağlantı

Satellite Pro R50-B geniş bağlantı seçenekleri ile hızlı ağ bağlantısı ve diğer cihazlara bağlantı seçeneği sunuyor. Daha geniş gruplara sunum yapmak ve harici ekranlar aracılığıyla çalışma alanlarını genişletmek isteyen kullanıcılar için adaptör kullanmayı gerektirmeyen tam boy HDMI® ve RGB bağlantıları mevcut. Kullanıcılar, iki tanesi hızlı veri transferi için USB 3.0 olmak üzere üç adet USB girişi ve bir adet SD kart girişi sayesinde ofisteki çevre birimleri ile bağlantı kurmanın ve veri aktarmanın esnekliğini yaşayabiliyorlar.  Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN veya kablosuz LAN hızlı ağ erişimi için sunulan diğer bağlantı seçenekleri.

İlave kullanışlılık ve yönetilebilirlik

Satellite Pro R50-B için bir dizi opsiyonel aksesuar da sunuluyor. Kablo karmaşası olmadan tek bir kablo ile birden çok çevre birimini bağlayabilecekleri dynadock™ V3.0+ evrensel docking istasyonu bunlardan biri. Ayrıca BT cihazlarını, sunuculara ve özel yönetim yazılımlarına yatırım yapmaya gerek duymadan gerçek zamanlı olarak standart bir web tarayıcı üzerinden izleyebilip yönetebilecekleri Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) yazılımı küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal.

 1419519361_satellitepror50-b03withscreen.jpg

Toshiba Satellite Pro R50-B:

  • Ekran: 39.6 cm (15.6”) 1366 x 768p HD, yansıma yapmayan ekran
  • İşlemciler: 4. nesile kadar Intel®CoreTM i5 işlemciler
  • Grafik: Intel®  HD 4400’e kadar
  • Depolama: 1TB’a kadar HDD veya 500GB yüksek-performanslı HDD seçeneği
  • ODD: Opsiyonel 9.5 mm DVD Süper Multi Sürücü
  • Hafıza: 2 adete kadar x 8 GB DDR3L (1600 MHz)
  • Bağlantı: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI®, 1 x RGB, 1 x SD yuvası, Intel®WiDiTM kulaklık/mikrofon kombo giriş, Intel® Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n), Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN
  • HD web kamera
  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 veya Windows 7 Professional seçenekleri
  • Güvenlik: HDD 3D sensörü, Trusted Platform Modülü 1.2, KensingtonTM kilidi yuvası
  • Pil ömrü: 7.5 saate kadar
  • Renk: Siyah
  • Boyutlar: 379 x 258 x 23.95 mm
  • Ağırlık: 2.3 kg’dan itibaren

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir