Haberler

İlginç Milli Piyango şikayetleri

Milli Piyango için Şikayet Var sitesine yapılan ilginç şikayetler.

2014’ün sonuna yaklaştığımız şu günlerde insanları yeni yıl ve Milli Piyango çekilişi heyecanı sardı. Yarın akşam Milli Piyango çekilişi yapılacak ve çekilişte 50 milyon TL talihlisine kavuşacak.  Milli Piyango biletleri günler öncesinden satılmaya başlandı ve belki de talihli bilet şuanda sahibinin elinde.

Diğer alanlarda olduğu gibi Milli Piyango hakkında da şimdiye kadar birçok şikayet gerçekleşmiş.  Bazı durumlardan memnun kalmayan insanlar,  Şikayet Var sitesine Milli Piyango hakkında ve piyango bileti satanlar hakkında çeşitli şikayetlerde bulunmuş. Silere bu haberimizde bu şikayetlerden derlediğimiz listeyi sunacağız.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda bu 2014 yılında Şikayet Var sitesine yazılan şikayetleri inceleyebilirsiniz.

1419929013_120306milli-piyango-cekilisi-20141.jpg

Milli Piyango Kupon Almak Suç mu?

Erdem K. | 25 Aralık 2014 09:51

Arkadaşım Tekirdağ Çorlu çavuş market bayinizden boş kupon almak istedi. 20-25 tane Kupon aldı. Ama market sahibi kuponları aldı. Bu kadar kuponu ne yapacaksın, seni daha önce burada oynarken görmedim, sonra kuponları dere boyundan topluyorum gibi saçma bir Savunma yaptı. Arkadaşımda haftada en az 200 TL’lik şans oyunu oynuyor. Bayinin bu şekilde davranması onaylanacak bir hareket değil. Uyarmanızı rica ederim.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir