Haberler

Samsung’un süper ince şeffaf telefonu bu ünlü filmde kullanılacak!

Dünyanın en güçlü adamları ‘The Avengers: Ultron Age’ filminde Samsung’un fütüristik şeffaf akıllı telefonunu kullanacak.

Güney Koreli dev teknoloji şirketi Samsung, reklam konusunda hiç bir harcamadan kaçınmıyor. Galaxy 11 reklamında ünlü futbolcuları kullanarak reklama büyük yatırım yapan şirket, şimdi de dünyaca oldukça ünlü bir film yapımcısı olan Marvel ile bir anlaşma içine girmiş gibi görünüyor.

Samsung, CES 2015 kapsamında kapalı kapılar ardında bu yaz gösterime girecek olan “The Avengers: Ultron Age” filminde kullanılacak şeffaf, süper ince akıllı telefon ve farklı tasarımlarıyla ilgi çeken akıllı saat gibi teknolojik ürünlerini sergiledi.

1420788112_samsung-avengers-age-of-ultron.jpg

Filmin baş kahramanı “Tony Stark”, akıllı telefonu kullanacak ve Avengers ekibi tarafından Samsung akıllı saatler giyilebilir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Tony Stark (Robert Downey Jr.) Galaxy Note Edge’dan esinlenerek tasarlanan şeffaf ve süper ince telefonun sahibi olacak.

Tüm Avengers ekibi Samsung saatler ve Bluetooth kulaklık gibi teknolojik cihazlarla donatılmış olacak.

Sonraki sayfalarda CES 2015 Fuarı’nda sergilenen tüm Avengers ekibinin kullanacağı Samsung akıllı telefonlar, saatler ve Bluetooth kulaklıkları inceleyebilirsiniz.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir