Haberler

Panasonic ISE 2015’te Lazer ve 4K çözümlerini tanıtacak

Panasonic ISE 2015’te, 4K ve lazer teknolojisindeki en son yeniliklerle birlikte farklı endüstriler için hedeflenen görsel çözümlerini sunacak.

Bu yılki şovda sunulacak yenilikler arasında piksel sayısını dört katına çıkaran bir 4K projektör, sektörün en yüksek parlaklık değerine ulaşan lazer projektörler ve Avrupa’nın en başarılı yüksek parlaklığa sahip projektörü olan PT-DZ21K modelinin halefi bulunuyor.

Panasonic aynı zamanda yeni geliştirdiği uzaktan izlenen ve yönetilen hizmet çözümünü sergileyecek, Çözüm, Panasonic’in M2M teknolojisiyle bağlantılı Erken Uyarı Sistemi’nin kullanıldığı önde gelen bir İngiltere üniversitesinde yapılan bir denemenin sonuçlarını da sergileyecek.

Şirket, ISE’de çözümlerini 600 metrekarelik etkileyici stant alanında sergileyecek. Panasonic Görsel Sistem Çözümleri Direktörü Jan Markus Jahn şunları söyledi: “ISE, yıllık pazarlama faaliyetlerimizin en önemli parçası. Bizim için halka açık ekranlar veya eğitim gibi sektörlere yönelik sunduğumuz görsel ve işitsel çözümlerimizin gerçek gücünü gösteren projektör ve ekran ürünlerimizi, üçüncü parti ürünleri de zekice entegre ederek sunmak için mükemmel bir fırsat. Teknolojimiz çok sayıda endüstriye iletişimin iyileştirilmesi, markaların güçlendirilmesi, yeni müşterilere erişim ve müşteri deneyimini yükseltme gibi alanlarda yardımcı oluyor. Buna bir örnek olarak otomotiv endüstrisini verebiliriz. Burada profesyonel ekranlarımızın sunduğu muazzam görüntü kalitesi ve kurulum kolaylığı, onları bayi showroom’ları için popüler bir seçim yapıyor.”

Lazerde lider

Panasonic, lazer ışık kaynağı projeksiyonuna geçiş sürecinin öncülüğünü üstleniyor  ve yüksek parlaklığa sahip, bakım gerektirmeyen lazer projektörler serisini daha da güçlendiriyor.

Jan Markus Jahn sözlerine şöyle devam ediyor: “Lazer ışık kaynağına sahip projektörlerinde büyük bir aşama kaydettik. Artık uzun süreli performans, yüksek parlaklık ve yüksek doğruluğa sahip bir renk üretimi sunuluyor. Projektörlerin uzun süreler boyunca kullanıldığı eğitim ve turist etkinlikleri alanlarından çok ilgi gördük, bakım gerektirmemeleri de onları özellikle çekici bir seçenek konumuna getiriyor.”

4K ile parlak bir gelecek yansıtmak

Bir 98″ 4K profesyonel ekranın tanıtılmasından bir yıl sonra, ISE bu yıl Panasonic’in ilk 4K projektörünün tanıtımı için kullanılacak.

Jan Markus Jahn şunları söylüyor: “4K, projeksiyon ürün serimizin yeni amiral gemisi. Yeni tasarlanan, endüstrinin ilk dört kat piksel sunan teknolojisini içeren yeni bir büyük alan projektörü tanıtacağız. Bu da 4K yayın ürünlerimize, video kameralarımıza, televizyonlarımıza ve ekranlarımıza katılarak 4K alanındaki tüm kabiliyetimizi özetleyecek.” 

Endüstri lideri parlaklık

PT-DZ21K modelinin halefi, muhtemelen şovda hakkında en çok konuşulacak ürünlerden biri olacak. Avrupa’nın lider yüksek parlaklığa sahip projektörü, Londra 2012 Olimpiyat Oyunlarından buyana geniş kullanım alanları buldu.

Jan Markus Jahn şunları söylüyor: “DZ21K, büyük etkinliklerle eşanlamlı oldu. En son Coldplay grubunun “Ghost Stories” albümünün lansmanında ve Bükreş’in 555. yıl dönümü kutlamalarında kullanıldı. Pazar liderini geliştirmek her zaman bir zorluk olagelmiştir. Ancak sahip olduğumuz teknolojiyi endüstriye sunmak için daha fazla bekleyemezdik.”

Sunumlarda Panasonic’in vaka çalışmalarından bazılarına örnekler verilecek ve müşterileri canlı etkinlikleri desteklemek için son teknolojiyi nasıl kullanabilecekleri sergilenecek.

Panasonic Görsel Sistem Çözümleri hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen business.panasonic.com.tr adresini ziyaret edin. Panasonic ISE basın açıklamasını 10 Şubat günü saat 10’da yapacak. Açıklama Panasonic VIP alanında gerçekleştirilecek: stant 1-P20, Amsterdam RAI, Hollanda.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir