Haberler

Bu şimdiye kadar gördüğünüz en yüzsüz Samsung TouchWiz klonu

Bu bir kopyalama yarışması olsaydı, Elephone kazanan olurdu.

Akıllı telefon dünyasının dev teknoloji üreticileri Samsung ve Apple arasındaki patent yüzünden gerçekleşen hukuki  savaş yatışmış gibi görünüyor ancak, Çinli üreticinin yaptığı Touchwiz kopyası hiç yenilir yutulur cinsten değil.

Kopyacı markanın adını belkide hiç duymadınız ama bu şirket akıllara durgunluk veren ölçek ve hassasiyet ile Samsung’un TouchWiz kullanıcı arayüzünü kopyalamada olağanüstü bir iş çıkarmış. Habere Konu olan şirket Elephone ve kopyayı uyguladığı telefonu ise Elephone P5000.

5 inç ekrana sahip telefon, 5350mAh ile oldukça güçlü bir pile sahip. Ayrıca cihaz, parmak izi tarayıcı, Snapdragon 400 performansına benzer MT6582 MediaTek sistem çip ve saygıdeğer bir çok özellik paketleri ile oldukça iyi görünüyor.
Ancak telefonun arayüzü hiç saygıdeğer değil. Elephone’un kendi arayüzü Androd’in stok versiyonuna oldukça benziyordu ve cihazlarında bu arayüzünü kullanıyordu ancak şirket yaptığı bir güncelleme ile arayüzünü yeniledi. Yenilenen arayüz ise Samsung Touchwiz’in neredeyse birebir kopyası.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda kopyalanmış Touchwiz arayüzü ile Elephone P5000 akıllı telefonun görüntülerini inceleyebilirsiniz.

1422045451_01.jpg

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir