Haberler

İnternet bağımlılığından kurtulmak için elini bileğinden kesti!

Çin’de 19 yaşındaki bir genç internet bağımlılığından kurtulabilmek için bileğini kesti.

Teknoloji geliştikçe insanoğlu da bu nimetlerden faydalanıyor ancak bazen istenmeyen durumlarda yaşanabiliyor. Uzmanların uzun zamandır üzerinde durduğu internet, sosyal medya ve akıllı telefon bağımlılığının hangi durumlara geldiğini kanıtlar niteliliğinde bir olay yaşandı.

Çin’in Jiangsu bölgesinde yaşayan 19 yaşındaki ismi açıklanmayan, ancak “Little Wang” olarak tanıtılan bir genç, internet bağımlılığından kurtulmak amacıyla elini kesti. Telegraph’ta yer alan habere göre, sol elini bileğinden itibaren kesen Little Wang’in annesi, basına yaptığı açıklamada, “Yaşananları kabullenemiyoruz. Tamamen sürpriz oldu. Zeki bir çocuktu”ifadelerini kullandı.

1423051050_img20150204135524.jpg

Geçen hafta Çarşamba günü yerel saatle 11 sularında oğlunun odasına girdiğini belirten Wang’in annesi, odada “Anne bir süreliğine hastaneye gidiyorum. Merak etme. Bu akşam kesinlikle eve döneceğim” yazılı bir not bulmuş. O sıralarda bıçağı alarak evden çıkmış olan Little Wang, elini kestikten sonra taksi çağırıp en yakın hastaneye gitmiş.

Çinli genç, elini, kestiği bankta bırakmış. Polisin araştırmasından sonra, gencin elinin bulunduğunu ve geri dikildiğini belirten doktorlar, tedavinin sürdüğünü açıkladı.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir