Haberler

Anket: Sizce maçı hangisi alır: HTC One M9 mu, Samsung Galaxy S6 mı?

Özellikleri ile ön plana çıkan Samsung Galaxy S6 ve HTC One M9 arasındaki kıyasıya rekabetin galibi sizce hangisi olacak?

Tayvan merkezli HTC uzun bir süredir hakkında bir sürü sızıntı haber yayınlanan yeni akıllı telefonu One M9 üzerinde çalışıyor. Bir önceki modeli olan One M8’e benzerliği çok uzak olmasa da göze hoş gelen tasarımı ve yüksek donanımı ile HTC, yeni modeli ile kullanıcılarına yepyeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Samsung’un 1 Mart’tan itibaren MWC 2015 etkinliğinde duyurmayı planladığı Galaxy S6 modeli ile sıkı bir rekabete girecek olan One M9 bakalım rekabetin içinde kalabilecek mi? 

1424184625_img20150217165054.jpg

Öte yandan Samsung’un MWC 2015’te tanıtacağı Galaxy S6 ile özellikle kamera performansını ön plana çıkarması rakiplerini hayli bir zora sokacak gibi görünüyor. 16 veya 20 MP kameraya sahip olması beklenen Galaxy S6, yeni TouchWiz arayüzü ve Exynos işlemcisi ile mükemmel bir performans sunacağını vaat ediyor.

Özellikleri ile ön plana çıkan Samsung Galaxy S6 ve HTC One M9 arasındaki kıyasıya rekabetin galibi sizce hangisi olacak?

 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir