Haberler

Samsung ISE 2015’te şov yaptı

Samsung Electronics, ISE 2015’te dijital ekran teknolojisindeki yeniliklerini tanıttı.

Samsung Electronics, Avrupa’daki en büyük uluslararası kurumsal ekran fuarı olan Integrated Systems Europe (ISE) 2015’te bu alandaki yeni çözümlerini ve teknolojilerini tanıttı.

Samsung Electronics, perakendeciler, ofisler ve oteller gibi çeşitli ortamlar ve pazarlar için optimize edilmiş çok özel ve lider çözümler sunuyor. Dünyanın lider elektronik şirketi, “Bir Üst Seviyeye Çıkaran Yenilikler” teması altında, açık alan tabelası, video duvarlar ve LED tabelalar gibi işletmeleri yenileyecek ürünler yoluyla gelecek vizyonunu ortaya koyuyor.

1424432132_samsungelectronicsise28129.jpg

Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Bölüm Direktörü Tansu Yeğen konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Samsung, müşterilerine en gelişmiş çözümleri sunarak, dijital ekran ve tabela alanında 2014 yılının başarılarını daha da ileriye götürüyor. Bu yıl ISE’de gelecek vizyonumuzu hayata geçiriyoruz. Açık alan tabelalarından video duvarlara, LED ekranlardan kavisli monitörlere kadar uzanan ekran çözümlerimiz; perakende satış, kamu, kurumsal ofis ve konaklama pazarlarındaki müşterilerimiz için yeni fırsatlar sunmak için geliştirildi. Bu ürünlerimizle, büyümeyi desteklemek açısından daha akıllı, daha iyi kişiselleştirilmiş ve farklılaştırılmış çözümler sunmak ana hedefimiz olacak.”

1424432320_samsung-tansu-yegen.jpg

Samsung Electronics, vizyon sunan entegre görüntüleme çözümlerine odaklanıyor. Şirketin yarı açık alan ve açık alan ekran grubu (OMD ve OHD Serisi SMART Tabelalar), işletme sahiplerinin kolayca fark edilen ve enerji verimliliğine sahip LED BLU ekranlarla etkili mesajlar üretmelerini sağlayacak şekilde tasarlandı.

Samsung, ayrıca yeni “Video Duvar Fabrika Kalibrasyonu” ve “Renk Uzmanı Teknolojisi”ni tanıttı. Bu yenilikçi teknoloji, Samsung’un büyük ölçekli SMART dijital tabelası yoluyla etkileyici resim kalitesi ve mesaj olanakları sağlamak için gelişmiş fabrika ayarları, en ileri teknolojiye sahip renk donanımı ve mükemmel kullanıcı kalibrasyon aracıyla video duvar görünürlüğünü artırıyor.

Etkileyici ve göz alıcı bir tüketici deneyimi için, bu yenilikçi teknolojilerle birlikte, Samsung’un 133 inçlik kesintisiz Wide Quad High Definition (WQHD) çözünürlüğe (Full HD’den 1,5 kat daha fazla piksel) ve 1,1 mm piksel aralığına sahip LED tabelası da tanıtıldı. Bu yeni LED tabela, perakende satış, kurumsal ofis, ulaşım ve televizyon yayıncılığı ortamlarında müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için, değişen büyüklüklerde ve çözünürlüklerde piyasaya sunuldu.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir