Haberler

HepsiBurada ‘ya Yatırım Ortağı geldi.

ABRAAJ Grup önemli bir yatırıma imza attı.

200’DEN FAZLA ŞİRKETE YATIRIM

AFRİKA, Latin Amerika, Orta Doğu, Güney Asya, Güneydoğu Asya, Türkiye ve büypazarlarında faaliyet gösteren bir özel sermaye şirketi olan Abraaj Grubu 300’ün üzerinde çalışanıyla İstanbul, Mexico City, Dubai, Bombay, Nairobi ve Singapur’daki merkezleriyle 6 bölgede 25 ofis ile faaliyet gösteriyor. Grup’un sayısı 20’yi geçen sektör, bölge ve ülke odaklı fonlarında şu anda 7.5 milyar doların üzerinde özel sermaye ve gayrimenkul yatırımı bulunuyor. Abraaj, gerçekleştirdiği 80’den fazla tam ve kısmi satış işlemi ile yatırımcılarına 4.9 milyar dolardan fazla getiri sağladı. Abraaj Group tarafından yönetilen fonlar tüketici, enerji, finanssağlık ve kamu hizmetlerinin de yer aldığı 10 sektöre yayılan 200’den fazla şirkete yatırım yaptı.

http://img.hurriyet.com.tr/_np/4610/28004610.jpg 

ÖNEMLİ BİR KİLOMETRE TAŞI

ABRAAJ Grubu Kurucusu ve Grup İcra Başkanı olan Arif Naqvi, “hepsiburada.com’a yaptığımız yatırımımız, e-ticaret alanında önemli bir kilometre taşını temsil etmektedir. Bu yatırım, 2007 yılından beri Türkiye’de yaptığımız dokuzuncu yatırımdır. Türkiye’deki başarılı geçmişimiz, kanıtlanmış ortaklıklarımız ve değer yaratma konusunda kararlılığımız ile bu yatırımımızı desteklemekteyiz. Geçmiş yatırım deneyimlerimizle hepsiburada.com’un büyüme stratejisine katkı sağlayacağız” diye konuştu.

http://img.hurriyet.com.tr/_np/4608/28004608.jpg 

ORTAKLIK HEYECANLANDIRIYOR

ABRAAJ Grubu Ortağı, Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı Selçuk Yorgancıoğlu Türkiye’deki online perakende sektörünün 2007 yılından beri, geleneksel perakende sektörüne kıyasla 7 kat daha hızla büyüdüğünü belirterek “Fakat bu büyüme hızına rağmen online perakendenin toplam perakendedeki payı halen Avrupa ülkelerinin beşte biri seviyesindedir. Hepsiburada.com, Türkiye e-ticaret sektörünün genişlemesine liderlik eden öncü kuruluştur ve sektörün en büyük oyuncusudur. Başarılı bir yönetici ve girişimci olan Hanzade Doğan Boyner tarafından yönetilen bu dinamik işletmeye ortak olmak bizi çok heyecanlandırıyor” dedi.

 

http://img.hurriyet.com.tr/_np/5671/28005671.jpg 

 

 

 

 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir