Haberler

MWC 2015 Vestel akıllı telefonu Venus’ü Barselona’da görücüye çıkardı

Vestel dünyanın en büyük mobil teknoloji fuarına 60 farklı ürünüyle katıldı.

Vestel, mobil teknoloji alanında dünyanın en büyük etkinliği olan Barselona’daki Mobile World Congress’te (MWC) 60 farklı ürünüyle teknoloji şovu yapıyor. Vestel standında en büyük ilgiyi akıllı telefon Venus ve yeni modellerin prototipleri görüyor. Tablet, mobil cihazlarla etkileşimli, 4K teknolojisine sahip akıllı televizyonlar, dijital bilgilendirme ekranları, otel TV’ler, akıllı tahta ve akıllı ev sistemleri de Vestel’in öne çıkan diğer ürünleri arasında yer alıyor.

Mobil dünyanın kalbinin attığı ve yeni teknolojilerin ilk kez görücüye çıktığı Mobile World Congress’e ikinci kez katıldıklarını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Uluslararası teknoloji liginde yer alan bir üretici olarak son derece önemli bu organizasyonda Avrupa’nın sayılı üreticilerinden biri olarak yer alıyoruz. Bu hem markamız hem milletimiz için büyük bir gururdur” dedi. 

1425385790_turanerdogan.jpg

Dünyanın son teknolojilerini üreten Vestel’in Türkiye’nin dijital devriminin de öncüsü olduğunu vurgulayan Erdoğan şöyle konuştu: “Mobile World Congress’te Venus’ü teknoloji dünyasının beğenisine sunuyor; ayrıca Vestel City’de üretilen dünyanın son teknolojilerini mevcut ve potansiyel müşterilerimizle buluşturma fırsatı yakalıyoruz. Fuardan yeni iş ortaklıkları kurarak ayrılmayı ve ihracat hedeflerimizi gerçeğe dönüştürmeyi amaçlıyoruz.”

Dünya teknolojisine yerel dokunuş

Tüm dünyada akıllı telefon pazarında yerel üreticilerde artış gözlemlendiğini de sözlerine ekleyen Erdoğan, “Büyük telefon üreticileri yerel markalara ve üreticilere karşı pazar kaybetmeye başladı. Bölgesinin en büyük elektronik üreticisi Vestel için bu çok önemli bir fırsat. Türkiye’nin ilk akıllı telefon üreticisi Vestel, Avrupa’da kendi teknolojisi ve özgün tasarımıyla akıllı telefon üretme gücüne sahip sayılı firmadan biridir” dedi.

Vestel’in Manisa’da 1 milyon metrekare üzerine kurulu üretim üssü Vestel City’de “müşteri eksenli kişiselleştirilmiş üretim” yapabilme gücüne sahip olduğunu vurgulayan Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı:

“Uzak Doğu ülkeleri seri imalatta başarılı ama biz seri imalatımızı kişiselleştirebilme, çeşitlendirebilme gücüne sahibiz. Bu sayede hem iç pazar hem de ihracat ülkelerimizin kültürel ihtiyaçlarına, kullanım alışkanlıklarına özel çözümler geliştirebiliyoruz. Bu da Vestel’i hem bölgesinde hem ülkesinde güçlü bir üretici yapıyor. Vestel, dünyanın en son teknolojilerini şık tasarımla birleştirerek erişilebilir fiyata tüketicisine sunuyor.”

 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir