Haberler

Cosa Akıllı Kombi Kiti artık daha akıllı!

Kombinize uzaktan erişmek ister misiniz?

Cosa akıllı kombi kiti ile kombinize uzaktan erişebiliyor ve evde olmasanız da kombinize müdahale edebiliyorsunuz. Özellikle sabah çocuğu ile evden çıkan ve akşam yine onunla birlikte geri dönen aileler için çok önemli olan ürünü sizler için buradaki linkten bir ön inceleme yapmıştık. 

Cosa Akıllı Kombi Kiti birçok ebeveyn için can kurtarıcı olabilen bir ürün. Yurtdışında Nest markasıyla bildiğimiz bir ürün var ama yerli üretim Cosa Akıllı kombi Kitinin bundan daha aşağı kalır yanı yanı yok; bunu da belirtelim.

Cosa yaptığı bir açıklamada Akıllı kombi Kitinin aldığı bir güncelleme ile daha hassas ölçümler yapabildiğini ve radyo sinyallerinde iyileşme yapıldığını duyurdu. İşte cosa’nın yaptığı açıklama;

“Cosa’yı her gün daha iyi yapabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kullanıcılarımızdan gelen görüş ve talepleri değerlendirerek, Cosa üzerinde yaptığımız onlarca geliştirmeden en çok beklenenleri sizlerle paylaşmak istedik. Artık Cosa’da sıcaklık ölçümü daha hassas, kesinti sonrası yeniden bağlantı daha hızlı, Cosa İstasyon ve Cosa Kombi arası haberleşme daha kuvvetli.

Bu arada geçtiğimiz hafta teknoloji ve internet odaklı bir yatırım fonu olan Revo Capital’den yatırım desteği aldık. Böylece Nuvia, Revo Capital’in IoT (Nesnelerin İnterneti) dünyasındaki ilk yatırımı oldu. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Kullanıcılarımızın konforunu ve tasarrufunu artırmak üzere çalışmalarımızı, bizden güncel bilgileri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de her türlü soru ve öneriniz için bize [email protected] veya 0850 558 0850’den ulaşabilirsiniz. “

Peki siz bu ürünleilgili ne düşünüyorsunuz?

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir