Haberler

Sony, deneyimli geliştiricilere yönelik tema değiştirme programını yayınladı

Sony Xperia telefonları ve tabletleri için tema düzenleme aracı olan yeni Theme Creator programını beta olarak kullanıma sundu.

Geçtiğimiz günlerde Tayvanlı üretici HTC, Sense 7 arayüzü ile gelen HTC telefonlar ile çekilen fotoğraflara düzenleme ve renk seçenekleri eklemenize imkan veren uygulamasını duyurmuştu. Şimdi, Sony Xperia kullanıcılarına kendi temalarını oluşturma yeteneği sunan bir uygulamasını kullanıma sundu.

Sony Theme Creator adlı uygulama PC üzerinde çalışıyor. Adobe Photoshop benzeri bir resim editörü olan uygulama, çeşitli renkler ve 300’den fazla grafik öğeleri ile Xperia arayüzünde bulunan tüm bölümleri kişiselleştirebilmenize imkan veriyor. Bununla beraber, duvar kağıdı, simgeler, düğmeler ve daha fazla kişiselleştirme yeteneğine sahip uygulama, anlık önizleme fonksiyonunun yanında bitirdiğiniz temayı tek tıklama ile APK dosyası olarak kaydedebiliyor. 

1425402557_img20150303190917.jpg

Sony’nin deneyimli geliştiricilere yönelik sunduğu uygulama henüz Beta aşamasında. Bende geliştirici ruhu var ve Beta testlerine katılarak Xperia cihazım için tema oluşturmak istiyorum diyorsanız uygulamayı aşağıdan PC’nize indirebilirsiniz. Dilerseniz de Sony’nin program için yayınladığı videoyu izleyebilirsiniz.

 Windows için Sony Theme Creator programını indirin

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir