Haberler

Logitech MX Master ile hassasiyet, hız ve konfor elinizde!

Logitech MX Master Wireless Mouse, çoklu ekran ve işletim sistemleri ile uyumlu

Şık tasarımı ile dikkat çeken Logitech MX Master Wireless Mouse’un programlanabilir çok yönlü kontrol, hız ve hassasiyet özellikleri ile rakiplerinin önüne geçiyor.

Logitech MX Revolution ve Logitech Performance MX’den oluşan serinin son üyesi Logitech MX Master Wireless Mouse’un ele uygun şekilde, konfor, hız ve kontrol için tasarlandığıı görüyoruz. Elinizi ve bileğinizi doğal pozisyonda kavrayan mouse, ergonomik tuşları ve kaydırma tekerleği ile akıcı bir kullanım deneyimini sunmakta.

1427205495_logitech-customformatmxmasterfob1.jpg

Tarama yaparken tekerleği çevirme hızınıza göre otomatik olarak tıklatmalı kaydırma moddan yüksek-hızlı kaydırma moda otomatik geçiş yapabilen, hıza duyarlı tekerleğe sahip Logitech MX Master Kablosuz Mouse sayesinde tek çevirme hareketiyle sayfalar arasında kolayca geçiş sağlayabilirsiniz. 

Logitech MX Master Kablosuz Mouse, hıza duyarlı tekerleğe ve sağ sol kaydırma yapmanızı sağlayan baş parmak tekerleğine sahiptir. Windows® ya da Mac® bilgisayarınıza, Logitech Unifying alıcı veya Bluetooth® Akıllı Teknoloji ile bağlayabilirsiniz. Aynı anda masaüstü bilgisayar, laptop ya da tablet gibi üç farklı cihazla eşleştirebileceğiniz MX Master’ın. Easy-SwitchTM butonuna tek dokunuşla seçtiğiniz cihazlar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca mouse’un üstünde Mac® bilgisayarınızdaki dokunmatik hareketleri atayabileceğiniz özelleştirilebilir bir tuş bulunmaktadır.

1427205513_img8757.jpg

Logitech OptionsTM yazılımı MX Master’ın tuşlarını ihtiyaçlarınız doğrultusunda özelleştirme imkanı sağlarken, Logitech Darkeld LaserTM özelliği neredeyse her yüzeyde, camda veya parlak zeminlerde bile kullanım olanağı sağlıyor.

Şarj edilebilir bataryası bulunan MX Master’ı tam şarj ile 40 gün kullanılabilir; dört dakika şarj ile bir gün boyunca kullanabilirsiniz. Üzerindeki ışık göstergesi ile şarjın azaldığını bildiren MX Master’ı şarj ederken de kullanmaya devam edebilirsiniz.

1427205526_logitech-customformatmxmasterctg.jpg

  • Logitech MX Master Wireless Mouse’un tavsiye edilen 99.99€’luk yurtdışı satış fiyatıyla Mayıs 2015’te Türkiye’de satışta olması bekleniyor.

 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir