Haberler

Android bağımlısıysan böyle olmalısın!

Android bağımlısı bir Reddit kullanıcısı Harley Davidson marka motorsikletini Android’in yeşil robotu ile dizayn etti.

Dünya üzerindeki akıllı telefonlarda en fazla kullanılan mobil işletim sistemi Android’in bağımlılığı gün geçtikçe artıyor.  Tahmin edeceğiniz gibi Android’li telefondan başka telefon kullanmam diyen kullanıcıların sayısıda pek az değil hani.

İste tam bu bağlamda Android bağımlısı bir Reddit kullanıcısı Harley Davidson marka motorsikleti üzerinde kendi estetik vizyonunu oluşturmaya karar vermiş. Babası ve motosiklet tutkunları ile birlikte, onun büyük tutkularından biri olan Android’i Harley Davidson’a karakterize etmişler.

1428752014_img20150411141619.jpg

Aşağıdaki ve sonraki sayfalarda tüm ihtişamıyla görüceğiniz 1967 model Harley Davidson Sportster XLCH, özel Android temalı haliyle mükemmel görünüyor. Android temalı motorsitletin depo kapağından tutun, birçok bölümünde bu özelleştirmenin izlerine rastlayabiliyorsunuz. Ayrıca Mark isimli Reddit kullanıcısı telefonundaki Android Lollipop onuruna arka çamurluk kımsına da Lollipop logosunu konumlandırmış.

Harley Davidson sahibinin Android tutkusunun gerçekten harika olduğunu itiraf etmeliyim. Sizinde Android’e karşı böyle bir tutkunluğunuz var mı? itiraf edebilirsiniz…

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir