Haberler

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge’de hayal kırıklığı yaşıyor!

Samsung’un anavatanındaki Galaxy S6 ve S6 edge ön sipariş sayısından hiç memnun olmadığı açıklandı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un geçtiğimiz günlerde “70 milyon adet Galaxy S6 ve S6 Edge satmayı hedefliyoruz” açıklaması rakiplerinde panik  yaratmıştı. Ancak gelen haberler durumun hiçte böyle olmadığını ortaya çıkardı.

Yonhap News’un kaynaklara dayandırarak verdiği haberine göre Samsung’un daha önce açıklanan bu güne kadar anavatanında 300 bin adet Galaxy S6 ve S6 edge ön siparişi aldığı haberinin asılsız olduğunu, şirketin bugüne kadar sadece 200 bin adet sattığı belirtildi.

1429789158_img20150423143757.jpg

Ayrıca Samsung’un Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’nin 70 milyon adetten fazla satılacağına dair beklentilerin boşa çıktığını ve şirkette morallerin bozuk olduğu açıklandı.

Öte yandan cihazlara gösterilmeyen ilginin operatörlerin fiyatlandırmada yapmış olduğu bazı yükseltmelerden kaynaklandığı söyleniyor. Yani belkide 300 bin adedi geçecek olan ön sipariş sayısı operatörlerin telefonların fiyatları arttırması üzerine sekteye uğramış olabilir. Son gelen bilgiler bu durumun kullanıcılardan birçoğunun siparişlerini geri çekmesine neden olduğunu söylüyor.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir