Haberler

Logitech’ten Teknoloji Tutkunu Babalara Özel Hediyeler

Logitech birbirden şık ve konforlu hediye alternatifleri sunuyor. Bu yıl Babalar Günü’nde babanızı şaşırtın ve ona teknolojiyi daha da sevdirecek Logitech ürünlerinden birini hediye edin.

Müzik Tutkunu Babalar İçin Mükemmel Ses Kalitesi: X100

Küçük boyutuna rağmen yüksek kalite ses sunan Logitech X100, bluetooth bağlantısı, beş saat pil ömrü ve telefon görüşmeleri için tasarlanan dahili mikrofonu ile müzik tutkunu babanızın dileği her yerde müzik keyfini doyasıya yaşamasına yardımcı olur. Özgün tasarımıyla dikkat çeken ve mikro-USB kablosu sayesinde kolayca şarj edilebilen Logitech X100’ün gri, sarı, turuncu, kırmızı ve yeşil olmak üzere beş farklı renginden biri ile babanızın kalbini yeniden fethedebilirsiniz.

Logitech X 100 Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 109 TL (KDV dahil)

1433760530_299tl-logitechg430.jpg

Oyun Seven Babalar İçin: G430

Logitech G430 ile artık tüm oyunların galibi babanız olacak. Logitech G430, ayak seslerinden sirenlere kadar her sesi Dolby® Headphone teknolojisi ile 360 derecelik ses alanı yaratarak üstün kalite sunar. Dolby Kulaklık 7.1 surround ses ile yedi ayrı kanala kadar ses verilerini ve düşük frekans efektlerini duyabilirsiniz. Uzun oyun seansları için yumuşak ve rahat bir kullanım sunan yıkanabilir kulaklık yastıkları bulunan G430’nun gürültü engelleyen mikrofonunu kullanmadığınız zamanlarda kolayca katlayıp kaldırabilirsiniz.

Logitech G430 Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 299 TL (KDV dahil)

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir