Haberler

MSI ”X99A GodLike Gaming” Anakartına Yakından Bakalım

X99A GODLIKE GAMING, MYSTIC LIGHT LED ışıkları, Audio Boost 3 Pro ve Killer Doubleshot-X3 PRO ile oyun deneyiminizi dünya atmosferinin ötesine taşıyor.

MSI’yın yeni nesil anakartı, Killer DoubleShot-X3 Pro, Turbo M.2 bağlantısı, 2 kat daha hızlı USB 3.1 Type-A & Type-C arabirimi ve yepyeni oyun odaklı LED özelliği MYSIC LIGHT özellikleri ile X99A GODLIKE GAMING, oyunlarda size hizmet edecek en güçlü anakartlardan biri oalrak dikkat çekiyor.

1436432720_msi-x99-godlike-gaming-box-shot.jpg

 

Mystic Light ile PC’nizi renkli RGB LED’lerle ışıklandırın

X99A GODLIKE GAMING, dünyanın ilk RGB LED’li anakartı olma ünvanını taşıyor. Bu anakart 2000’den fazla renk ve nefes alma, yanıp sönme, dalgalanma gibi birçok öntanımlı ayarı destekleyerek sisteminizi alev alev veya buz gibi gösterebilir. Paletinizdeki renklerden sisteminize en yakışacak olanı seçin; hem mobil, hem de PC’den rahatça kullanabileceğiniz Mystic Light uygulamasından renkleri değiştirin ve PC’nize yepyeni bir görünüm kazandırın! 2048 farklı renk ve 7 farklı LED modu ile Mystic Light, oyunculara sistemlerini özelleştirmede yepyeni olanaklar sunuyor.

1436432773_msi-x99-gaming-godlike-mystic-light.jpg

 

DoubleShot-X3 PRO, en yeni Killer™ 1535 Wi-Fi ve Dual-LAN ile geliyor.

Killer DoubleShot-X3 Pro, 2 adet Killer™ Ethernet konnektörü ve Killer™ 1535 Wi-Fi bağdaştırıcısı ile en hızı LAN çözümünü sunuyor. Oyun trafiğini optimize eden Killer Network Manager, hangi uygulamanın hangi konnektör üzerinde çalışacağına otomatik olarak karar verir. Bu sayede 2.867 Gb/sn’ye kadar gerçek veri akışı gerçekleşebilir. Ayrıca yeni Killer™ 1535 Wi-Fi AC çözümü oyuncular için çok önemli olacak ExtremeRange™ teknolojisi ile geliyor. Kablosuz sinyalleri istemciye yoğunlaştıran Transmit Beamforming (TxBF), MU-MIMO desteği ve harici amplifikatörler ile oyunculara ağ kararlılığında 2.4 kat, kablosuz performansında ise %25 artış sunuyor. En yeni Killer™ 1535 Wi-Fi AC ile hem oyun, hem de yayın için birçok ağ avantajı bir arada geliyor.

 1436432832_msi-x99-gaming-godlike-killer-doubleshot-x3-pro.jpg

Audio Boost 3 PRO ile inanılmaz bir ses

Audio Boost 3 PRO ile şu ana kadarki en iyi ve en berrak sesi deneyimleyin. Yeni tümleşik Audio Boost 3 PRO, lüks Hi-Fi ESS 9018K2M DAC dijital-analog dönüştürücü sayesinde stüdyo kalitesinde ses özellikleri ile donatıldı. Bu üst sınıf tümleşik ses kartı, 6.3mm stereo kulaklık çıkışı üzerinden 120dB SNR 192 kHz/32-bit saf ses deneyimi sunar. Kristal berraklığında ve mükemmel doğrulukta ses çıkışı ile Audio Boost 3 PRO, savaş alanında ihtiyacınız olan üstünlüğü sunuyor.

1436432877_msi-x99-gaming-godlike-audio-boost-3-pro-sabre-sound.jpg

Nahimic ile gerçekliğin sınırlarını zorlayan bir ses 

Yeniliğin en son noktasında ses çözümleri sunan Nahimic teknolojisi yıllardır askeri ve havacılık dahil birçok sektördeki projelerde yer alıyor. Şimdi ise oyun dünyasında ses getirmek ve cephaneliğinizdeki en ölümcül silah olmak için geliyor. Nahimic, kullanıcı deneyimini yazılımın tam kalbine yerleştirerek uzun zamandır beklediğiniz oyun avantajlarını bir araya getiriyor: Virtual Sound, Voice Leveler, Bass Boost, Noise Gate & Reduction gibi özelliklere ek olarak ilk defa HD Audio Recorder ile stüdyo kalitesinde ses kayıt imkanı sunarak oyun yayınlarınızı ölümsüzleştiriyor. Hepsi tek bir tıklamayla! 

1436432943_msi-x99-gaming-godlike-nahimic.jpg

Gelecek nesil depolama çözümlerine şimdiden sahip olun

MSI GAMING anakartlarla, yıldırım gibi bir sistem açılışına ve  oyun ve uygulamaların akıl almaz bir hızla yüklenmesine şahit olun! Piyasada yeteri kadar cihaz bulunmaması nedeniyle artık geçmişte kalan SATA-Express arayüzünün yerine MSI, Turbo M.2, Turbo U.2 ve iki kat daha hızlı USB 3.1 ile  yepyeni, süper hızlı bir depolama çözümü sunuyor.  PCI Express 3.0 x4 arayüzü ile 32 Gb/sn’ye kadar veri transferi gerçekleştirebilen Turbo M.2 bu sayede SATA 3.0 çözümlerinden 5 kat daha hızlı. M.2 yuvasına yerleşen Turbo U.2 ana denetleyici ile X99A GODLIKE GAMING aynı zamanda Intel 750 serisi gibi en yeni ve en yüksek performanslı SSD‘leri de destekliyor. NVMe desteği ile veri transferi hiç bu kadar hızlı olmamıştı. Yenilikçi bir mühendisliğin eseri olan X99A GODLIKE GAMING anakart, ayrıca USB 3.1 Type-A ve Type-C arayüzleri ile en kolay kullanımlı ve en hızlı depolama teknolojilerine sahip.

1436433048_msi-x99-gaming-godlike-turbo-u-2.jpg

Patentli Turbo Socket ile Hızaşırtma için tasarlandı

MSI’ın rekor üstüne rekor kıran efsanevi hızaşırtma anakartları ve OC özellikleri ile zenginleştirilen X99A GODLIKE GAMING, damarlarında hızaşırtma teknolojisini taşıyor. Patentli Turbo soketi, üzerindeki fazladan pinler (toplam 2036 adet) sayesinde Intel® extreme işlemcilerde hızaşırtmaya engel olan tüm sınırları kaldırıyor. Turbo Socket aynı zamanda daha yüksek DDR4 bellek frekanslarına da olanak tanıyor, gecikmeleri azaltıyor ve hızaşırtmada geliştirilmiş kararlılık sunuyor. 

1436433088_msi-x99-godlike-gaming-turbo-socket.jpg

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir