Haberler

Garmin,HRM-Tri ve HRM-Swim isimli kalp hızı ölçme bilekliklerini tanıttı!

Garmin,HRM-Tri ve HRM-Swim isimli su eğitimi için tasarlanmış kalp hızı ölçme bilekliklerini duyurdu.

Giyilebilir teknolojiler hayatımıza yavaştan girmeye başlarken bu alanda faaliyetlerine başlayan Garmin, özellikle yüksek nem koşullarında kullanılmak üzere tasarlanmış iki kalp hızı monitörünü duyurdu. 

Su sporları için tasarlanmış Garmin HRMTri ve Garmin HRMSwim isimli bileklikler, suda ve karada kalp atışlarının izlenmesi mümkün kılıyor. Havuzda ve koşu bandı üzerinde egzersiz sırasında sporcunun rahatsızlık duymamasını sağlayan cihazlar, yuvarlak kenarlı ve yumuşak bir yapıya ve aynı zamanda ayarlanabilir kayışlara sahip.

1437842239_img20150725193132.jpg

HRMSwim isimli bilekliğin benzersiz kaydırmaz malzemesi sayesinde kol kemeri minimum direnç oluşturarak, hareket sırasında kullanıcının bileğinde oynamadan sabit kalabiliyor. Ayrıca bileklikler su eğitimi sırasında veya eğitimi tamamladıktan sonra sporcunun mola verdiği anlarda kalp hızınızın gerçek zamanlı verilerini iletiyor.

Garmin nabız ölçerler bu yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak. Maliyet olarak HRMTri129,99 dolar,  HRM-Swim ise 99,99 dolar fiyata sahip olacak. Daha fazla bilgi için üreticinin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir